5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Clementoni Soft Clemmy Yumuşak Blok Duyusal Çiftlik 17662

Stok Kodu : MB1663
900,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Clementoni Soft Clemmy Yumuşak Blok Duyusal Çiftlik 17662

Soft Clemmy; küçük kâşifler için ilk ve orijinal yumuşak oyun blokları olup bebekler ve anne-babaları için tasarlanmış, güvenli bir oyun ortamı ile bebeğin ilk aylarından itibaren çok duyulu bir deneyim oluşturmayı amaçlayan Clementoni’ye özel bir patenttir.

Hijyenik olmakla kalmayıp (tekrar tekrar yıkanabilme özelliği) aynı zamanda da bebeğiniz için hiçbir risk oluşturmadan atabileceği ve üzerine basabileceği yenilikçi, tamamen yumuşak bir malzemedir.

Bebeğinizin duyularını uyarmak ve dünyayı keşfetmesini teşvik etmek için canlı renkler, pudra kokusu, pelüş ve yumuşak malzemeden çeşitli ebatlardadır.

Hayal gücünü uyarmak, el becerilerini geliştirmek ve el-göz koordinasyonunu iyileştirmek, böylece dünyayı keşfetmenin her zaman yeni ve heyecan verici bir deneyim olmasını sağlamak için farklı şekil ve modeller içerir.

Kabartma yüzeyli dokular, yumuşak ve Clemmy’e özel parçalar, çok sayıda blok ve dost canlısı çiftlik hayvanlarıyla dolu bir çiftlik oyun seti.

Güvenli ve %100 yıkanabilir!

Duyusal çiftlik; üst üste istiflenebilen, sıkıştırılabilen ve pencerelerden ve çatıdan kolaylıkla sokulabilen çok sayıda yumuşak Clemmy blok içerir.

Çatının bir bölümü oynamak ve blokları tekrar çıkarmak için açılabilir.

Bu etkinlikler bebeklerin mantıksal bağlantılar kurmalarına yardımcı olmanın yanı sıra el becerilerini ve el-göz koordinasyonunu geliştirir.

Kabartmalı parçaları ve farklı dokuları olan çoklu yüzeyler bebekleri keşfetmeye ve dokunma duyularını geliştirmeye teşvik eder.

Çekici set ve sevimli karakterler, anında ve yaratıcı oyunlara izin verir; çocuklar çiftlikle ilgili çok sayıda öykü yaratır.

Kutu Ölçüsü: 24 x 33 x 6 cm