5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Clementoni Idea Moda Tasarımcısı Oyun Seti 18776

Stok Kodu : ND2877
1.200,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Clementoni Idea Moda Tasarımcısı Oyun Seti 18776

Eğlenceli bir moda tasarımı deneyimine ne dersiniz?

İçerisinde stickerlar, eskiz sayfaları ve giysi kataloğu gibi modaya dair pek çok parça içeren moda kitabınızla kendi yaratıcı görünümlerinizi yaratabilirsiniz.

Kitapta örnek kıyafetlerden birinin set ile birlikte gelen kalemle kolayca izini sürebileceğiniz ışıklı bir pano da bulunmaktadır.

Kendi tasarımlarınızı yaratmak için gereken her şey bu sette!

Tasarımınız hazır mı?

Daha sonra görünümünüzü tamamlamak için yeniden kullanılabilir çıkartmaları aksesuarla kullanabilir ve tarzınıza tarz katabilirsiniz.

Kıyafetiniz ancak siz memnun olduğunuzda tamamlanır!

Tasarımınız bittikten sonra onları moda kitabınızın içinde saklayabilirsiniz.

Clementoni Idea Moda Tasarımı Hobi Seti, hayal gücü ve yaratıcılığına katkı sağlarken çocukların el becerilerinin gelişmesine yardımcı olur.

Kutu içerisinde; tüm malzemelerin saklanacağı şekilde tasarlanmış kapatılabilir plastik kitap, ışık panosu, esnek askı, metal uçlu parçalar, kopyalamak için silüet içeren sayfalar, kopyalanacak çok sayıda giysi ve kombin içeren 40 sayfa, tekrar kullanılabilir aksesuar yapışkanları, giysi kataloğunu süslemek ve tamamlamak için eskiz sayfaları, eskiz için siyah kalem, kopyalama sayfalarını sabitleme desteği, kılavuzun içinden kesilip çıkarılacak ilham panosu, en iyi kıyafet ve doku sayfaları ve giysiler bulunmaktadır.

Kutu Ölçüsü: 45,1 x 7 x 31,1 cm.