5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Clementoni Crazy Chic Moda Saçlar 18750

Stok Kodu : ND1943

  Tükendi!  

Clementoni Crazy Chic Moda Saçlar 18750

Crazy Chic Saç Tasarım Seti ile saçların çok havalı görünüyor!

Bu tasarım seti rengarenk saçları seven tüm kızlar için! Artık kuaföre gitmene gerek yok. Kendi kendinin kuaförü olup saçlarını boyayabilirsin.

Üstelik bunu yapmak sandığından daha kolay! Öncelikle set içerisinde yer alan saç boyama tezgahın sana büyük kolaylık sağlayacak. Malzemelerini tezgahına koyup daha temiz ve hijyenik bir şekilde çalışabilirsin.

Saçlarını renklendirebilmen için pek çok seçeneğin var. İstediğin rengi seçtikten sonra tek yapman gereken saç tebeşirlerini düzleştiricine koymak. Her şey bu kadar basit!

Kendi zevkine göre saçlarını boyayabilir, daha havalı bir görünüme kavuşabilirsin. Saç boyası kalıcı yapıda olmadığı için istediğin zaman saç rengini değiştirebilirsin.

Farklı renkleri kombinleyebilir saçlarında yeni tarzlar deneyebilirsin. Bu setle birlikte gelen boncukları kullanarak renkli saçlarını boncuklarla süsleyebilirsin. Kullanığım kolaylığı ve pek çok renk seçeneğiyle bu set kızların yeni favorisi!

Crazy Chic Saç Tasarım Seti, hayal gücü ve yaratıcılığına katkı sağlarken çocukların el becerilerinin gelişmesine yardımcı olur.

Kutu içerisinde; çalışma tezgahı, saç boyama aleti, renkli saç tebeşirleri, yumuşak kauçuk değiştirilebilir süngerler, saç boncukları, Crazy Chic çıkartmaları ve resimli kullanım kılavuzu bulunmaktadır.

Kutu Ölçüsü: 28,5 x 6 x 22,5 cm