5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Schneider Link-It Keçe Uçlu Kalem 1.0 mm Siyah 191001

Marka
Stok Kodu : S1252

  Tükendi!  

Schneider Link-It Keçe Uçlu Kalem Siyah 1.0 mm 191001

Tükenmez kalemler, ince çizgiler, metin işaretleri - hepsini nereye koyacağınıza dair bir fikriniz yok mu?

Schneider Link-Its'u alın ve alanı azaltın, ancak seçeneklerde değil. İster üniversite, okul, iş veya evde güzel bir zentangle çizmek için olsun, Link-Its renkleri kalbinizin içeriğiyle birleştirmenize olanak tanır. Beğen, karıştır, Link-It!

Tıkla, Tıkla, Colourkick!

O halde Link-Tam da ihtiyacınız olan şey! En sevdiğiniz yazı gereçlerini tek bir pratik kalemde birleştirin, bu da hepsini yapabilir! Fineliner, febrepens, fosforlu kalemler veya Slider tükenmez kalemler… 1000 olası kombinasyonla sizin elinizde!

Yazma yolunuz, tasarım yolunuz, Link-Its!

Hayatınıza biraz renk katın! Tam beğendiğiniz şekilde. Gümüş-Gri ile Kara Orman Açgözlülüğünü veya Lapis-Mavi'yi Romantik Kırmızı ile birleştirin ve kağıdın kolej yazı defteri veya mandala gibi farklı renklerle parlamasını sağlayın. Sayısız olası kombinasyon, Schneider Link-Its'u günlük, profesyonel ve hobi ihtiyaçlarınız için mükemmel bir yazma aracına dönüştürür.

Akıllı tıklama sistemi sayesinde iki kalemin bir araya getirilmesi ve yeniden ayrılması kolaydır.

İstediğiniz kadar renkli ve yine de yeşil!

Schneider Link-It kalemleri ile sadece yazı defterleriniz ve alıştırma kitaplarınız güzel ve renkli olmakla kalmayacak, aynı zamanda çevre de olacaktır. Kalemlerimiz, çevreyi ve kaynaklarını korumak için sürdürülebilir hammaddelerden yapılmış biyo-bazlı plastikten yapılmıştır ve tamamen iklim nötr olarak üretilmektedir.

Özellikleri:

  • Çeşitli kombinasyonlara izin veren akıllı bir sisteme sahip ilk fibrepen.

  • Özellikle kaynak tasarrufu sağlayan ve çevre dostu üretim için dünyanın en iyi bilinen eko etiketi "Blue Angel" ile ödüllendirilmiştir.

  • Mürekkep rengi Safir-Siyah, çizgi genişlikleri 1,0 mm. Yalnızca farklı favori renkler değil, aynı zamanda farklı Link-It yazma sistemleri de kolayca bağlanabilir.

  • Kapak 2-3 gün çıkarılsa bile başlık mürekkebi kurumaz.

  • Kauçuk kaplı ergonomik ve üç kenarlı gövde, rahat yazı yazmak için idealdir.

  • Kapak, namlunun ucuna düzgün bir şekilde oturduğundan, ayrı bir kalem olarak da rahatça tutulabilir.

  • Masanın üzerinde yuvarlanmaz ve ince tasarımı, öğrencilerin kalem kutularına ayrı ayrı veya bağlantılı olarak mükemmel bir şekilde uyar.

  • Namlu % 88 biyo bazlı plastikten yapılmıştır.

  • Link-It CO2 nötr olarak üretilmiştir.

Ürün Barkodu: 4004675107442 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)