5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Technic Liebherr R 9800 Ekskavatör 42100

Marka
Stok Kodu : M48264

  Tükendi!  

Lego Technic Liebherr R 9800 Ekskavatör 42100

Dünyanın en etkileyici hidrolik ekskavatörlerinden biri olan Liebherr R 9800’ün bu inanılmaz LEGO® Technic modelini yap.

Liebherr ile ortak geliştirilen bu model, LEGO TECHNIC CONTROL+ Uygulamasıyla kumanda edilir ve tamamen kontrolü kullanıcıya veren çeşitli gelişmiş uygulama kumandalı özelliklere ve fonksiyonlara sahiptir. Süper gerçekçi oyun deneyimini daha da geliştiren havalı grafiklerle dolu 4 farklı ekrandan seçim yap. Bir dokunuşla ileri sür, geri sür, bağımsız palet kontrolüyle direksiyonu çevir, üst yapıyı döndür, kolu uzat, kaldır, indir ve kepçeyi açıp devir.

Ekranda vinç kolu için bir sürükleme deseni seç ve komutuna nasıl karşılık verdiğini gör. Karmaşık hareket dizileri oluşturmak için önceden ayarlanmış komutları kullan ya da ekskavatörün hareketlerini kaydet, sonra gerçek Liebherr R 9800 ses efektleriyle orijinalliği daha da arttır—hepsini de akıllı cihazından rahatça yapabilirsin!

Hazır olduğunda, uygulamanın meydan okumalar ve başarılar bölümünde becerilerini test edebilirsin, bakalım kaç rozet toplayabileceksin? Aslına sadık bu model, hidrolik boru ve pompalar, soğutma ızgaraları, yangın söndürme sistemi ve koltuğu, joysticki ve kontrol paneli olan detaylı bir operatör kabini gibi gerçek görünümlü, parçalarla yapılan detaylarla dolu. İnce çıkartma detayları ve klasik renkler, hem küçüklere hem de büyüklere hitap eden bu muhteşem LEGO inşaat oyuncağına son dokunuşları katıyor.

Parça Sayısı: 4108

Yaş: 12+

Ürün Barkodu: 5702016369915 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)