5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Technic Land Rover Defender 42110

Marka
Stok Kodu : M48240

  Tükendi!  

Lego Technic Land Rover Defender 42110

Eviniz ya da ofisiniz için muhteşem bir sergi parçası olan bu etkileyici LEGO® Technic Land Rover Defender modeliyle dünyanın lider şehir ve arazi araçları üreticilerinden birinin yenilikçi mühendisliğini ve tasarımını keşfedin.

Land Rover ile iş birliği içinde geliştirilen bu detaylı model, aracın ince işçilikli yüzeylerini aslına uygun bir şekilde yansıtıyor ve 3 diferansiyelli Dört Çeker Sürüş, her iki aksta bağımsız süspansiyon ve çalışan vinç gibi çok sayıda gerçekçi fonksiyonu bulunuyor.

Kapıları açtığınızda çalışan direksiyonu, detaylı ön paneli ve yüksek ve düşük vites oranları için 2 kolu ve vites değiştirmek için selektörü olan yeni Ekim 2019 ürünü şanzıman sistemini keşfedeceksiniz – şimdiye kadarki en gelişmiş LEGO Technic vites kutusu!

Ayrıca arka koltukları öne katlayarak 4 hızlı sıralı şanzımanı görebilir, kaputu kaldırdığınızda pistonları hareketli 6 silindirli motoru görebilir ve arkaya monte yedek lastiği çevirerek arka bagaj kapağını açabilirsiniz.

Portbagajlı çıkarılabilir tavan rayları, kasa, merdiven, patinaj önleyici paspaslar, ayrıca yol tutucu lastikli orijinal tasarımlı jantlar bu muhteşem modele son dokunuşları katıyor.

Parça Sayısı: 2573

Ürün Barkodu: 5702016604115 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)