5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Technic Arazi Jipi 42124

Marka
Stok Kodu : S24541

  Tükendi!  

Lego Technic Arazi Jipi 42124

Bu LEGO® Technic Arazi Jipi (42124) ile 1980’lere dönün, 10 yaş ve üzeri herkes için çok eğlencelidir. Modeli yaptıktan sonra ücretsiz CONTROL+ uygulamasıyla canlandırın.

Tıpkı klasik uzaktan kumandalı oyuncak arabalarda olduğu gibi jipin önü atlarken ve gösteriler yaparken denge sağlaması için açılıdır.

Ön ve arka süspansiyonu (LEGO Technic için bir ilk), devasa lastikleri, açılan kaputu, anteni ve retro çıkartmalarıyla bu araba son derece stil sahibi.

Uygulamayla efsanevi gösteriler yapın!

Ücretsiz CONTROL+ uygulamasını indirerek bu Arazi Jipini gerçekten test edin. İleri geri sürmek, direksiyonu çevirmek ve gösteriler yapmak için uygulamayı kullanın.

Farklı kontroller, ses efektleri, zorlu hedefler, başarılar ve daha fazlasıyla keşfedecek çok şey var.

Tatmin edici bir yapım!

LEGO Technic setleri, LEGO severleri ulaşılabilir ve gerçekçi bir şekilde mühendislik dünyasıyla tanıştıran gerçekçi hareketler ve mekanizmalar içerir.

LEGO® Arazi Jipi (42124) yapım setiyle saatlerce eğlenin. Bu Uzaktan Kumandalı Arazi Jipi, 1980’lerin orijinal uzaktan kumandalı oyuncak arabalarından esinlenmiştir.

Arabanın ön ve arka süspansiyonu, dev lastikleri ve açılı önüyle inanılmaz numaraları kolayca yapabilirsiniz.

Bu uzaktan kumandalı jipe yeni bir boyut katmak için ücretsiz CONTROL+ uygulamasını indirin.

Arabayı kontrol etmek, gösteriler yapmak, meydan okumaların, ses efektlerinin ve daha fazlasının kilidini açmak için uygulamayı kullanın.

Bu Arazi Jipi, 10 yaş ve üstü çocuklar için muhteşem bir hediyedir.

Klasik 1980’ler uzaktan kumandalı oyuncak arabalarını hatırlayan yetişkinlerin de çok seveceği, tüm nesillerin birlikte keyfini çıkaracağı eğlenceli bir deneyim sunar.

Klasik renklerine ve 1980'ler stili çıkartma detaylarına yakından bakın.

Parça Sayısı: 374

Ürün Barkodu: 5702016891010 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)