5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

LEGO Super Mario Whomp’un Lav Macerası Ek Macera Seti 71364

Marka
Stok Kodu : S22731

  Tükendi!  

LEGO Super Mario Whomp’un Lav Macerası Ek Macera Seti 71364

Bu set ek üründür sadece başlangıç setiyle (LSM71360) çalışabilmektedir.

Whomp’un Lav Macerası Ek Macera Seti (71364) ile rekabetçi LEGO® Super Mario™ aksiyonunu ateşleyin. Bu modüler LEGO Super Mario oyun seti; kayan bir platform, bir P Anahtarını (yalnızca bu sette bulunur!) koruyan bir Whomp figürü ve Lava Bubble figürünü devirmek için deniz kabuğu şeklinde bir sistem içerir. Mario ile Maceraya Başlangıç Seti'nde (71360) bulunan LEGO® Mario™ figürüne sahip çocuklar için ideal bir hediye oyuncaktır.

Ücretsiz LEGO Super Mario uygulamasında bu modülü yapmaya yardımcı harika görüntüleme araçları içeren sezgisel Instructions PLUS özelliği bulunur. Ayrıca yaratıcı yapım ve oyun önerileri sunar ve çocukların fikirlerini diğer Mario hayranlarıyla paylaşabileceği güvenli bir platform sunar.

Aileniz ve arkadaşlarınızla ya da tek başına oyunlar için harika olan koleksiyonluk LEGO Super Mario oyuncak setleri, ailenizin en sevdiği benzersiz karakterlerden birini gerçek dünyaya taşır. Başlangıç Seti, Ek Macera Setleri ve Güçlendirme Paketleri, hayranların sınırsız yaratıcı eğlence için kendi seviyelerini oluşturmalarına olanak tanır.

Parça Sayısı: 133

Ürün Barkodu: 5702016618433 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)