5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

LEGO Super Mario Piranha Plant Güç Kaydırağı Ek Macera Seti 71365

Marka
Stok Kodu : S22732

  Tükendi!  

LEGO Super Mario Piranha Plant Güç Kaydırağı Ek Macera Seti 71365

Bu set ek üründür sadece başlangıç setiyle (LSM71360) çalışabilmektedir.

Hayranları, LEGO® Super Mario™ evrenine bir Piranha Plant Güç Kaydırağı engeli ekleyerek bu eğlenceli Ek Macera Setiyle (71365) daha çok altın toplamaya çalışabilir. Bu koleksiyonluk oyuncak seti, raylar üzerinde bir platformda iki ucunda Piranha Plant olan bir tahterevalli, parkurda LEGO Mario™’ya (figür dahil değildir) ekstra süre kazandıran bir Zaman Bloğu, ayrıca yenmek için Goomba ve Koopa Troopa figürleri içerir. Çocuklar için harika bir hediye olan bu yapım oyuncağı, LEGO Mario figürünü içeren Mario ile Maceraya Başlangıç Seti (71360) ile birleştirilebilir ve yeni oyun seçenekleri sunmak üzere yeniden düzenlenebilir.

Ücretsiz LEGO Super Mario uygulaması, bu modülü yapmaya yardımcı olan Instructions PLUS ile birlikte yaratıcı yapım ve oyun önerileri içerir ve diğer hayranlarla fikir paylaşmak için güvenli bir platformdur.

LEGO Super Mario setleri, ailenizin en sevdiği karakterlerden birini gerçek dünyaya taşır. Maceraya Başlangıç Seti yapım oyuncağı, Ek Macera Setleri ve Güçlendirme Paketleri, hayranların kendi benzersiz seviyelerini yapmalarına olanak tanır.

Parça Sayısı: 217

Ürün Barkodu: 5702016618440 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)