5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Super Mario Karakter Paketleri Seri 2 71386

Marka
Stok Kodu : S26395

  Tükendi!  

Lego Super Mario Karakter Paketleri Seri 2 71386

LEGO® Super Mario™ hayranlarına, daha da heyecan verici seviyeler oluşturmaları için bir ödül verin. Koleksiyonluk oyuncak Karakter Paketleri – Seri 2 (71386), aksiyon etiketli, parçalarla yapılan gizemli bir karakter içerir. Koleksiyonunuza ekleyebileceğiniz 10 LEGO Super Mario karakteri var: Huckit Crab, Spiny Cheep Cheep, Ninji, Foo, Parachute Goomba, Para-Beetle, Poison Mushroom, Thwimp, Fly Guy ve Bone Goomba. Her biri, interaktif oyun için gerekli Mario ile Maceraya Başlangıç Seti (71360) ile birlikte kullanılmak üzere tasarlanmıştır.
 
Havalı uygulama
Her pakette ve ücretsiz LEGO Super Mario uygulamasında talimatlar vardır, uygulama ayrıca yapımı ekstra eğlenceli hale getiren dijital araçlar içerir, yaratıcı fikirler sunar ve çocukların fikirlerini paylaşabileceği güvenli bir platformdur.
Sınırsız olasılık
LEGO Super Mario oyuncak setleri, çocukların en yeni popüler trende katılmasını sağlayan harika hediyelerdir. Ailenizin favorisi bir karakteri gerçek dünyaya getiren Maceraya Başlangıç Seti, Ek Macera Setleri ve Güçlendirme Paketleri, oyuncuların seviyelerini genişletmelerine ve sınırsız seviyeler inşa etmelerine olanak tanır.
 
Barkod: 5702016913378