5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

LEGO Super Mario Boomer Bill Baraj Ateşi Ek Macera Seti 71366

Marka
Stok Kodu : S22733

  Tükendi!  

LEGO Super Mario Boomer Bill Baraj Ateşi Ek Macera Seti 71366

Bu set ek üründür sadece başlangıç setiyle (LSM71360) çalışabilmektedir.

LEGO® Super Mario™ hayranları, bu Boomer Bill Baraj Ateşi Ek Macera Setiyle (71366) hızla dönen bir engeli aşmaya çalışabilir. Çocukların LEGO Super Mario Başlangıç Seti'ne (71360) ekleyebileceği harika bir hediye olan bu koleksiyonluk oyun seti, 2 ‘uçan’ Boomer Bill figürlü bir topaç ve 2 zorluk seviyesi (çıkıntılı ya da çıkıntısız) olan dönen bir platform içerir. Oyun seçeneklerini arttırmak için düşman Shy Guy figürü ve bir Super Mushroom.

Ücretsiz LEGO Super Mario uygulamasında yapımı daha kolay ve daha da eğlenceli hale getiren harika görüntüleme araçları içeren sezgisel Instructions PLUS özelliği bulunur. Ayrıca farklı yapım ve oyun şekilleri önerir ve çocukların diğer Mario hayranlarıyla fikirlerini paylaşabileceği güvenli bir ortamdır.

İlham verici LEGO Super Mario oyun setleri, ailenizin en sevdiği karakterlerden birini gerçek dünyaya taşır. Başlangıç Seti, Ek Macera Setleri ve Güçlendirme Paketleri, hayranların kendi seviyelerini yapmalarına, sonra da arkadaşlarıyla ve aileleriyle yarışarak ya da tek başlarına oynayarak bu seviyeleri geçmeye çalışmalarına olanak tanır.

Parça Sayısı: 132

Ürün Barkodu: 5702016618457 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)