5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Star Wars Klon Komutanı Cody Kaskı 75350

Marka
Stok Kodu : ND1119
2.400,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego Star Wars Klon Komutanı Cody Kaskı 75350

Yetişkinler için bu koleksiyonluk LEGO® Star Wars™ Klon Komutanı Cody Kaskı (75350) yap-sergile setiyle sadık bir Klon komutanına olan saygınızı gösterin.

Bu ünlü karakterin Star Wars: Klon Savaşları’nda giydiği kaskın belirgin hatlarını canlandırırken dinlendirici, tatmin edici bir sürecin keyfini çıkarın. Parçalarla inşa edilen isim levhalı stant, göz alıcı bu sergileme modelini tamamlıyor.

Uygulama destekli yapım

Kendiniz için harika bir ödül veya diğer yetişkin Star Wars hayranları ve deneyimli LEGO severler için bir hediye olan bu karmaşık yapım seti, adım adım talimatlarla birlikte gelir.

Modelleri 3 boyutlu yakınlaştırabileceğiniz ve döndürebileceğiniz, setleri kaydedebileceğiniz ve ilerlemenizi takip edebileceğiniz LEGO Builder uygulamasıyla yeni bir yapım eğlencesi dünyasına girin.

Galaksi sizin ellerinizde

Her şey uzun bir zaman önce çok, çok uzak bir galakside başladı. Şimdi bu destan, yetişkinler için tasarlanan LEGO Star Wars setleriyle oturma odanızda devam ediyor. Koleksiyonunuza ekleyebileceğiniz, Mart 2023’de çıkan diğer yeni kasklar dahil bu heyecan verici seriyi keşfedin.

Parça Sayısı: 766