5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Speed Champions Nissan GT-R NISMO 76896

Marka
Stok Kodu : M198570

  Tükendi!  

Lego Speed Champions Nissan GT-R NISMO 76896

Nissan GT-R NISMO'nun (76896) tüm dünyada hayranları var ve en hızlı sürüklenme rekorunu elinde tutuyor. Artık her yaştan hayran, LEGO® bina tuğlalarıyla kendi oyuncak model arabalarını yaratabilir - havalı kopyalar yapmayı sevenler için ideal LEGO hediyesi.

Nissan GT-R'yi sergilenmeye bırakın veya diğer arabaları yarışa davet edin! Kendi Nissan GT-R NISMO oyuncak aracınıza sahip olun Tunerler, sürücüler ve yarış hayranları Nissan GT-R'yi yarım yüzyıl boyunca sevdi ve şimdi efsanevi GT-R NISMO'nun LEGO kopyasını oluşturabilirler.

Bu oyuncak model araba, gerçek hayat modelinde görülen aynı gerçekçi detaylardan bazılarına sahiptir. Oyuncak oyun seti, heyecan verici yarış aksiyonu için direksiyonun arkasına yerleştirmek için bir Nissan yarış takımında bir sürücü minifigürü de içerir. Yarış pistinde yıldızlara yarışan oyuncaklar!

Ocak 2020 için yeni, LEGO Speed ​​Champions kopyaları artık her zamankinden% 25 daha büyük ve daha gerçekçi. Araba hayranlarının dünyanın en ünlü otomobillerinin mini versiyonlarını oluşturmalarına ve onları sergilemelerine veya heyecan verici yarış hikayeleri oluşturmak için kullanmasına izin veriyorlar.

Yaş: 7+

Parça Sayısı: 298

Ürün Barkodu: 5702016618327 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)