5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Ninjago Legacy Jay’in Elektro Makinesi 71740

Marka
Stok Kodu : S26394

  Tükendi!  

Lego Ninjago Legacy Jay’in Elektro Makinesi 71740

Çocuklar, Jay’in Elektro Makinesi (71740) ile yapım becerilerini geliştirebilir ve LEGO® NINJAGO® çizgi dizisinin 4. sezonundan eğlenceli sahneleri canlandırabilir. Hareketli bir robot, ninja arabası, örümcek ve altın kılıcıyla çocuklar saatler süren ninja maceralarının keyfini çıkaracak.

LEGO® NINJAGO® ile model yapmayı öğrenin

Bu havalı ninja oyuncağı, 4 yaş ve üzeri çocuklara harika bir oyun deneyimi yaşatmak üzere özel olarak tasarlanmıştır. Kutunun içindeki her yapım parçası paketi, tam bir model ve bir karakter içerir, böylece çocuklar aksiyona çabucak başlayabilir. Ayrıca modele kısmen yapılmış bir taban sağlayan bir Başlangıç Yapım Parçası bulunur.

Aile boyu eğlence

LEGO® 4+ setleri, yetişkinlerin çocuklarla yapım eğlencesini paylaşmasının mükemmel yoludur. Başlamak hızlı ve kolay – Bu set, kutudaki adım adım basılı rehberin yanı sıra LEGO Yapım Talimatları uygulamasındaki Instructions PLUS ile birlikte gelir. Bu interaktif rehber, çocukların yapım sürecinden maksimum keyif alması için yakınlaştırma, hayalet ve döndürme araçlarına sahiptir.

Parça Sayısı: 106

Barkod: 5702016889574