5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

LEGO Ninjago Kai'nin Uçağı 71704

Marka
Stok Kodu : S22762

  Tükendi!  

LEGO Ninjago Kai'nin Uçağı 71704

 
Heyecan verici rol oyunları için muhteşem Kai’nin Uçağı oyuncak jet seti!
 
Bu muhteşem ninja uçağında Kai ve Lloyd ile birlikte gökyüzünde uç! Ninja kahramanların Nindroid savaşçılarla karşı karşıya gelirken NINJAGO çizgi dizisinin 3. sezonundan ünlü sahneleri yeniden yaşa.
 
Yeni NINJAGO City üzerinde yaylı atıcıları ile yerdeki Nindroid'lere ateş ederken onların atıcılarına karşı dikkatli ol! Kokpite atla ve savaşı kazanmaya hazırlan!
 
Dizinin 3. sezonundan Kai’nin Uçağını, 2 ninja ve 2 Nindroid savaşçı aksiyon figürünü içeren LEGO NINJAGO Legacy seti.
 
Ninja oyuncaklarını seven çocuklar, saatler süren yaratıcı oyunların keyfini çıkarabilir ya da bu eğlenceyi arkadaşlarıyla paylaşabilir. 
 
Bu güzel oyun seti bir ninja jeti, 2 ninja ve Nindroid silahlarıyla 2 Nindroid Savaşçı aksiyon figürü içerir.
 
Çocukların NINJAGO Spinjitzu'nun Ustaları çizgi dizisindeki aksiyonu canlandırması için gereken her şey var. 
 
Katlanan kanatları, ayarlanabilir kokpiti ve iki yaylı atıcısıyla NINJAGO Spinjitzu’nun Ustaları’ndan Kai’nin Uçağı’nın modern bir versiyonu. Çocuklar destansı savaşlara ara verdiğinde modeli odalarında sergileyebilir. 
 
513 parçalık bu NINJAGO Legacy seti, 8 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar için eğlenceli bir yapım deneyimi sunar ve heyecan verici bir doğum günü ya da yılbaşı hediyesidir.
 
Bu ninja savaşçı seti, NINJAGO hayranları için saatler süren yaratıcı oyunları teşvik eder. 
 
Bu LEGO NINJAGO Legacy seti, evde ya da çocuklarla seyahat ederken oynamak için idealdir.
 
Oyuncak jetin yüksekliği 13 cm, uzunluğu 34 cm ve genişliği 43 cm’dir. 
 
Bu heyecan verici oyun seti pil gerektirmez, küçük ninjaların NINJAGO maceralarına atılmadan önce hayal güçlerini ateşlemesi yeterlidir. 
 
Çocukların 513 parçayla ne yapacakları konusunda endişe etmelerine gerek yoktur. Ninja savaşçı seti, yapım sürecinde onlara yol gösterecek kolay anlaşılır talimatlar içerir. 
 
Eğlenceli LEGO NINJAGO oyuncakları ve parçalarla yapılan figürleri, çocuklara fantastik aksiyon dolu heyecan verici bir dünyaya geçiş sunar ve en sevdikleri ninjalarla hikayeler canlandırmalarına olanak tanır. 
 
LEGO yapım parçaları 60 yılı aşkın süredir en yüksek sektör standartlarına uygundur, ister Dünya'da ister NINJAGO city'de her zaman tutarlı ve uyumludur ve her seferinde kolayca takılıp çıkarılır! 
 
Bu LEGO yapım parçaları sürekli test edilir ve en yüksek global güvenlik ve kalite standartlarına uygundur. LEGO yapım setleriyle içiniz her zaman rahat olsun.
 
Parça Sayısı: 513

Ürün Barkodu: 5702016616903 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)