5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Ninjago Fırtına Uçağı Savaşı 71703

Marka
Stok Kodu : S22761

  Tükendi!  

 
 
Çocuklar bu yenilenen LEGO® NINJAGO® Legacy setiyle Spinjitzu’nun Ustaları çizgi dizisinin ilk bölümlerinden heyecan verici sahneleri canlandırabilir.
 
Fırtına Uçağı Savaşı (71703) 3 minifigür, bir oyuncak jet, bir oyuncak araba ve hapishaneli bir NINJAGO tapınağı içerir.
 
Bu ninja savaş seti, hayal gücü geniş çocuklara saatlerce yaratıcı eğlence sağlar.
 
4+'ya hoş geldiniz! LEGO® NINJAGO® 4+ oyuncakları, okul öncesi çağdaki çocukların en sevdikleri karakterleri, araçları ve binaları yapmayı öğrenmelerine yardımcı olur.
 
Süreci basitleştirmek için Başlangıç Yapım Parçası tabanları içeren bu setler, ilk yapım deneyimini yaşayanlara kendi başlarına model yapmanın gururunu yaşatır.
 
Çocuklar için mükemmel yapım setleri LEGO® NINJAGO® ninja oyuncakları, çocuklara NINJAGO aksiyon figürleriyle yaratıcı eğlence ve rol oyunu hikayelerine dalabilecekleri fantastik bir dünyaya kaçış olanağı verir.
 
Küçük ninjanız ninja jetleri, robotları ve ejderhaları dahil çeşitli ninja oyuncaklarıyla oynarken kendini kaptıracak.
 
Lasha’ya karşı heyecan verici maceralar için çizgi dizinin klasik ilk sezonlarından Kai ve Jay’i içeren LEGO® NINJAGO® Legacy seti.
 
Bu NINJAGO savaş paketi, okul öncesi çağdaki çocukların yapım becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmak için mükemmeldir.
 
Bu eğlenceli oyuncak, küçük ninjaların Kai, Jay, Lasha, oyuncak bir araba, oyuncak bir jet ve hapishaneli bir tapınakla kendi NINJAGO® maceralarını yaşamasına yardımcı olacak Başlangıç Yapım Parçası tabanları içerir.
 
Bu Fırtına Uçağı Savaşı NINJAGO® Legacy setinde, ninja hayranlarının NINJAGO Spinjitzu’nun Ustaları çizgi dizisinden heyecan verici savaş sahnelerini canlandırabilmesi için kanatları katlanan havalı bir ninja jeti ve mermi atıcılı bir oyuncak araba bulunur.
 
165 parçalık bu NINJAGO® savaş seti, 4 yaş ve üzeri okul öncesi çocukları için eğlenceli bir yapım deneyimi sunar ve sıkı ninja hayranları için son derece popüler bir doğum günü ya da yılbaşı hediyesidir.
 
Haziran 2020'de yeni çıkan bu oyuncak, NINJAGO® çizgi dizisinin klasik sezonlarından sabırsızlıkla beklenen bir haber. 10 cm yükseklik, 13 cm uzunluk ve 20 cm genişlikteki tapınak, her yerde oynamak için mükemmel boyuttadır.
 
Çocuklara yönelik bu yapım oyuncağı pil gerektirmez, oynamaya hazırdır. NINJAGO® savaş paketi yalnızca çocukların hayal güçleriyle kontrol edilir, bu yüzden ninjaların hiç ateşkes çağrısı yapması gerekmez.
 
Okul öncesi çocukların model yapmayı öğrenmesi için mükemmel bir oyuncak. Bu NINJAGO® savaş setini canlandırmakve NINJAGO maceralarına başlamak için kolay anlaşılır yapım talimatları bulunur.
 
LEGO® 4+ yapım setleri, çocukları en sevdikleri filmler, televizyon karakterleri ve sıradan kahramanlarla dolu geniş bir evrenle tanıştırır ve yapım adımlarının amacını anlamalarına yardımcı olurken öz güvenlerini arttırır.
 
LEGO® yapım parçaları, 1958'den beri en yüksek sektör standartlarına uygundur. Tutarlı ve uyumludur, her seferinde kolayca çıkarılır.
 
Bu LEGO® yapım parçaları titiz testlerden geçirilirve hem Dünya’da hem de NINJAGO® city’de en yüksek global güvenlik ve kalite standartlarına uygundur!
 
Parça Sayısı: 165

Ürün Barkodu: 5702016616897 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)