5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Ninjago Destansı Savaş Seti Kai Skulkin'e Karşı 71730

Marka
Stok Kodu : S24535

  Tükendi!  

Lego Ninjago Destansı Savaş Seti Kai Skulkin'e Karşı 71730

Bu Destansı Savaş Seti Kai ve Skulkin (71730) oyun setiyle çocukları kahraman Kai ve düşmanı Skulkin arasında nihai iyiye karşı kötü savaşları oynayın.

Harika bir dönen platform savaş oyuncağı ve küçük bir tuğladan yapılmış tapınağa sahip olan bu ninja oyuncağı, harika bir muamele yapar ve çocuklara saatlerce büyüleyici rol oynamanın tadını çıkarmaları için ilham verir.

Çocukların yaratıcı oyun için ihtiyaç duydukları her şey!

Bu parçalarla yapılan oyuncakta 2 minifigür bulunur.

LEGO® NINJAGO® TV dizisinin 1. ve 2. Sezonlarından bir Ocak 2021 Kai ve Eski Skulkin, dahil 4 kırmızı silah ise ekstra bir boyut katıyor savaş oyununa.

Yaratıcı çocuklar için parçalarla yapılan en iyi oyuncaklar.

NINJAGO oyun setleri, fantastik bir dünyada cesur maceraların tadını çıkarmak için çocukları ekranlarından uzaklaşmaya teşvik ediyor.

Mekanikler, uçaklar ve ejderhalar dahil heyecan verici bir ninja oyuncakları koleksiyonuyla oynarken değerli yaşam becerilerini öğrenmeyi ve ninja kahramanlarıyla birlikte çalışmayı çok sevecekler.

LEGO® NINJAGO® Epic Battle Set - Kai vs. Skulkin (71730), çocukların kahramanları Kai ile kötü Skulkin arasında heyecan verici, aksiyon dolu savaşlar yapmasına olanak tanır.

Ninja oyun setinde 2 minifigür bulunur: Ocak 2021 için yeni bir Kai ve LEGO® NINJAGO® TV dizisinin 1. ve 2. Sezonlarından Eski Skulkin ve 4 kırmızı silah.

Ayrıca, detaylı bir tuğladan yapılmış tapınak ve Kai'nin aksiyona dönüşmesi ve Skulkin'i devirmek için güçlü bir silah olarak kullanması için harika bir savaş platformu içerir.

61 parçadan oluşan bu oyun seti, 6 yaş ve üstü çocuklar için eğlenceli bir yapım deneyimi ve defalarca oynamak isteyecekleri "sırf çünkü" mükemmel bir oyun.

Parça Sayısı: 61

Ürün Barkodu: 5702016912142 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)