5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Ninjago Altın Makine 71702

Marka
Stok Kodu : M198558

  Tükendi!  

Lego Ninjago Altın Makine 71702

4 ninja aksiyon figürüne sahip bu LEGO® NINJAGO® Legacy mech oyun seti, 2. sezondan aksiyon sahneleri oluşturma konusunda tutkulu olan TV dizisinin hayranları tarafından hayran kalacak.

Çocuklar kendi başlarına eğlencenin tadını çıkarabilir veya grup oyununu arkadaşlarıyla paylaşabilir 4 minifigür ile rol yapma savaşları: Altın Ninja Lloyd, Wu ve NINJAGO taş savaşçıları General Kozu ve Stone Army Scout.

Çocuklar için havalı oyuncaklar Gençler artık ücretsiz LEGO Life uygulaması aracılığıyla Talimatlar ARTI kullanarak yeni ve heyecan verici bir şekilde bu ninja makine inşa edebilirsiniz. Yaratıcı çocuklar zum yapabilir, döndürebilir ve bu harika ninja oyuncağını hem akıllı telefonlarda hem de tabletlerde ve önlerinde canlanabilir.

Çocuklar için harika ninja oyuncakları! Çocuklar için LEGO NINJAGO bina oyuncakları, karanlık güçlerini ele geçirmek için ninja kahramanlarıyla güçlerini birleştirebilecekleri kesintisiz bir heyecan dünyasına girmelerine izin veriyor.

NINJAGO hayranları, LEGO NINJAGO mechs, arabalar, ejderhalar, tapınaklar, inşa edilebilir figürler ve daha fazlası dahil olmak üzere harika aksiyon oyuncakları ile oynarken büyülenecekler.

Yaş: 8+

Parça Sayısı: 498

Ürün Barkodu: 5702016616880 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)