5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Minecraft Terk Edilmiş Maden 21166

Minecraft Aksiyon Figürleri ve Oyuncak Örümcek İçeren Zombi Mağara Savaşı Oyun Seti (248 Parça)
Marka
Stok Kodu : S30327

  Tükendi!  

Lego Minecraft Terk Edilmiş Maden 21166

LEGO® Minecraft™ Terk Edilmiş Maden (21166), çocuklar oyunun baş karakterinin maden çıkarmasına, inşa etmesine ve keşfetmesine yardım ederken ve çeşitli düşman yaratıkların sürekli saldırılarını atlatmaya çalışırken klasik Minecraft aksiyonunu gerçek hayata taşır.Gerçek Minecraft maden maceralarıÇocuklar, korkunç zombi, sinsi örümcek ve canlı balçık saldırıları altındayken kömür, demir ve elmas çıkarmaya çalışan Steve’e eşlik eder. Oyuncuların düşman yaratıkları mağara girişine çekmesi, sonra elle çalışan aygıtı kullanarak yüksekteki çakılı üzerlerine düşürmesi gerekir.LEGO yapım parçalı oyun setleriyle Minecraft’ı hayata geçirin!Bir Minecraft hayranı için en iyi doğum günü ya da yılbaşı hediyesini mi arıyorsunuz? LEGO Minecraft oyun setleri, çevrimiçi oyununun tüm eğlencesini ve daha fazlasını çocukların ellerine verir.

LEGO® Minecraft™ Terk Edilmiş Maden (21166), çocuklar oyunun baş karakterinin çeşitli düşman yaratıkların saldırısı altında maden çıkarmasına, inşa etmesine ve keşfetmesine yardım ederken klasik Minecraft aksiyonunu gerçek hayata taşır.

Tanıdık Minecraft™ karakterleri ve yaratıkları içerir: Steve, zombi, örümcek ve canlı balçık. Sette ayrıca kömür, demir ve elmas madenleri ve çakıl dökme özelliği bulunur.

Oyuncuların temel kaynaklar için maden çıkarmaya çalışan Steve’e yardım ederken zombi, örümcek ve canlı balçığı mağara girişine çekmesi gerekir, burada çocuklar elle çalışan bir aygıtı kullanarak yukarıdaki kayaları düşmanların üzerine düşürebilir.

Minecraft™ maceralarını başka bir boyuta taşımak isteyen 7 yaş ve üzeri çocuklar için ideal bir doğum günü ya da yılbaşı hediyesidir.

Bu kullanışlı LEGO® Minecraft™ oyun setinin yüksekliği 14 cm, genişliği 19 cm, derinliği 12 cm’dir ve sınırsız yaratıcı oyunlara esin kaynağı olmak üzere tasarlanmıştır. Bu set ayrıca diğer LEGO Minecraft oyuncaklarıyla kolayca birleştirilebilir.

Pil gerektirmez. Bu LEGO® Minecraft™ seti çocukların hayal güçleriyle çalışır, bu yüzden eğlence hiç bitmez. Fiziksel oyunlar çocukların el becerisini, yaratıcılığını ve problem çözme becerilerini geliştirir.

Basit, basılı talimatlar sayesinde çocuklar hemen yapmaya ve oynamaya başlayabilir, harika karakterler, eğlenceli özellikler ve tanıdık Minecraft™ mekanlarıyla maksimum keyif alabilir.

LEGO® Minecraft™ yapım setleri, Minecraft’ın çevrimiçi heyecanını gerçek dünyaya taşır. Kaliteli, orijinal görünen modellerle LEGO Minecraft setleri çocukların oyun deneyimini yeni bir boyuta taşır!

Dayanıklı, birbiriyle uyumlu ve her seferinde mükemmel şekilde takılıp çıkarılabilen LEGO® yapım setleri, sektördeki en yüksek standartlara uygundur ve 1958’den beri böyle olmuştur.

LEGO® yapım parçaları, çocuğunuzun yapım setinin dünyadaki en yüksek güvenlik ve kalite standartlarını karşıladığından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.

Parça Sayısı: 248