5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Minecraft Panda Barınağı 21245

Marka
Stok Kodu : MM19754113

  Tükendi!  

Lego Minecraft Panda Barınağı 21245

LEGO Minecraft Panda Cenneti (21245), panda tutkusu olan Minecraft oyuncuları için son derece eğlenceli bir oyuncaktır.

Mobilyalı bir ev olarak da kullanılabilen bu büyük boy panda, 8 yaş ve üzeri tüm oyuncuları kesinlikle memnun edecek.

Parçalarla yapılan, 3 katlı, panda şeklindeki evde çocukların mobilyalı odalara erişmek için açabilecekleri bir açıklık bulunur.

Menteşeli bir kafa da dahil olmak üzere eklemli yapı, panda evinin dik olarak, dört ayak üzerinde veya oturarak konumlandırılabileceği anlamına gelir.

Panda evi oyun seti | LEGO Minecraft Panda Cenneti (21245), panda gibi hareket etmesine izin veren odaları ve eklemli uzuvları olan, parçalarla yapılan, 3 katlı, panda şeklinde bir ev içerir.

Tanıdık Minecraft özellikleri | Bir orman gezgini, panda, bebek panda ve bir iskelet dahil olmak üzere otantik aksesuarlar ve figürler, sonsuz Minecraft maceralarına ilham verir.

Uygulamalı oynanış | Çocuklar, yaratıcı Minecraft görevlerini üstlenebilecekleri, düşman bir saldırganla savaşabilecekleri ve hayvanlara bakabilecekleri devasa bir panda evi inşa ediyor.

Minecraft oyuncuları için hediye | 8 yaş ve üzeri çocuklara bu çok yönlü panda oyun setini doğum günü, tatil veya herhangi bir gün hediyesi olarak verin.

Minecraft kullanıcıları için büyük eğlence | Panda evi yapısının yüksekliği 22 cm, genişliği 11 cm ve derinliği 10 cm'dir ve LEGO Minecraft serisindeki diğer setlerle birleştirilebilir.

Etkileşimli dijital yapı | LEGO Builder uygulaması, çocukların modellerini inşa ederken görselleştirmelerini sağlayan sezgisel yakınlaştırma ve döndürme araçlarına sahiptir.

Gerçek Minecraft – LEGO Minecraft setleri, LEGO tuğlalarının uygulamalı yaratıcılığıyla hayata geçirilen yaratıklar, sahneler ve özelliklerle çocuklara popüler oyunun keyfini çıkarmanın farklı bir yolunu sunar.

Kalite garantili – Dayanıklı, birbiriyle uyumlu ve her seferinde rahatça takılabilen LEGO® parçaları, sektörün katı kalite standartlarına uygundur.

Güvenlik garantili – LEGO® parçaları, katı global güvenlik standartlarını karşıladığından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.

Parça Sayısı: 553