5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Minecraft Mercan Kayalığı 21164

Marka
Stok Kodu : S24531

  Tükendi!  

Lego Minecraft Mercan Kayalığı 21164

Bu fiziksel LEGO® Minecraft Mercan Kayalığı (21164) ile dünyaca ünlü çevrimiçi çocuk oyunu Minecraft™’ı gerçek hayata taşıyın.

Sınırsız konfigürasyon yapılabilen LEGO yapım parçalarıyla yaratıcı yapım eğlencesi asla bitmez.

Sualtı dünyasında orijinal Minecraft aksiyonu çocuklar, renkli mercan kayalıkları arasında gizli hazineyi aramak için Minecraft okyanusunun derinliklerine dalan Minecraft’ın popüler gözü pek karakteri Alex’e katılıyor.

Bu set, yakından geçen kirpi balığından hazine sandığının sürpriz bir şekilde ortaya çıkmasına kadar hayal gücü geniş Minecraft özellikleriyle dolu.

Tüm heyecan verici Minecraft hikayeleri gibi bir boğuk zombi ile heyecan verici bir kılıç savaşı da var.

LEGO® Minecraft™ Mercan Kayalığı (21164), Minecraft oyuncuları için sınırsız konfigürasyon yapılabilen LEGO parçalarıyla oyunun sualtı maceralarını gerçek hayata taşıyan fiziksel bir oyuncaktır.

Dalış başlığı, sihirli pantolonu ve kılıcıyla popüler oyun karakteri Alex, bir boğuk, 2 kirpi balığı (1 ‘şişmiş,’ 1 normal) ve aksesuarlar içeren dayanıklı LEGO® Minecraft™ seti.

Çocuklar, renkli mercan kayalıkları arasında gizli hazineyi aramak için okyanusa dalan ve sürpriz boğuk saldırısını püskürten Minecraft™’ın popüler gözü pek karakteri Alex’e katılıyor.

7 yaş ve üstü için. Gerçek dünyadan bir Minecraft™ yapım setiyle Minecraft oyuncularını sevindirin. Minecraft oyunlarını bir üst seviyeye taşımak isteyen oyuncular için mükemmel bir sürpriz.

Yüksekliği 7 cm, genişliği 10 cm ve derinliği 10 cm olan bu set, ele alıp oynamak için yeterince küçük, etkileyici bir dekor için yeterince büyüktür.

Renkli mercan kayalığı sahnesi, orijinal Minecraft™ detaylarıyla ve açıldığında içinden bir balık ve bir inci çıkan gizli hazine sandığı gibi muhteşem aksesuarlarla doludur.

Parça Sayısı: 92

Ürün Barkodu: 5702016913569 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)