5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Minecraft Arı Çiftliği 21165

Arıcı, Harika Arı ve Koyun Figürleri İçeren Minecraft Aksiyon Oyuncağı (238 Parça)
Marka
Stok Kodu : S30326

  Tükendi!  

Lego Minecraft Arı Çiftliği 21165

LEGO® Minecraft™ Arı Çiftliği (21165) oyun seti, oyun olasılıklarıyla dolup taşıyor. Minecraft oynayanlar da oynamayanlar da çevrimiçi oyundan eğlenceli karakterler ve hayvanlarla sınırsız fiziksel ve hayal gücüne dayalı oyunların keyfini çıkarabilir.Minecraft’tan esinlenen açık uçlu oyunlarÇocuklar, çiçeklerin ve ekinlerin büyümesine yardım eden ve kovanda bal yapan sevimli arılara katılabilir. Ama havada birlikte uçan, daireler çizen ve koyuna ve korkmuş köylüye saldıran kızgın arı sürüsünü savuşturmaları da gerekir. Heyecan verici, ilgi çekici ve eğitici olan bu çok yönlü sette yenilikçi özellikler, kanatlı bir arıcı, köylü ve 8 çalışkan arı bulunur, böylece eğlence hemen başlar.LEGO yapım oyuncaklarıyla gerçek hayatta Minecraft aksiyonu!Bir Minecraft hayranı için en iyi doğum günü ya da yılbaşı hediyesini mi arıyorsunuz? LEGO Minecraft oyun setleri, çevrimiçi oyununun tüm eğlencesini ve daha fazlasını çocukların ellerine verir.

Çevrimiçi oyundan karakterler ve hayvanlar içeren LEGO® Minecraft™ Arı Çiftliği (21165) oyun seti, Minecraft oynayanlar için de oynamayanlar için de fiziksel oyun olasılıklarıyla doludur.

Elitra kanatlı bir arıcı, köylü, kuzu, 4 sevimli arı ve 4 kızgın arı içerir. Bu sette ayrıca arıların uçarak etrafı birbirine katabileceği dönen bir uçma özelliği bulunur!

Çocuklar, çiçeklerin ve ekinlerin büyümesine yardım eden 4 sevimli arıya katılabilir ve köylünün havada daireler çizerek uçan, koyunu ve köylüyü korkutan 4 kızgın arıyı savuşturmasına yardım edebilir.

8 yaş üstü Minecraft™ oyuncuları da oynamayanlar da bu eğlenceli arılı oyuncakla keyifli vakit geçirecek. En sevdikleri oyunu oynamanın yeni yollarını arayan çocuklar için harika bir doğum günü ya da yılbaşı hediyesidir.

Bu çok yönlü LEGO® Minecraft™ oyun setinin yüksekliği 19 cm, genişliği 16 cm, derinliği 13 cm’dir. Oyuncular bu seti yapabilir, oynayabilir, tekrar düzenleyip oynayabilir, daha da fazla eğlence için diğer LEGO Minecraft oyuncaklarıyla birleştirebilir.

Bu LEGO® Minecraft™ seti, yalnızca çocukların hayal güçleriyle çalıştığı için pil gerektirmez! Fiziksel eğlence, tek başına ya da arkadaşlarla oynarken çocukların el becerisini, yaratıcılığını ve problem çözme becerilerini geliştirir.

Basit basılı talimatlar, çocukların gecikmeden yapmasını, oynamasını ve maksimum LEGO® Minecraft™ eğlencesi yaşamasını kolaylaştırır.

LEGO® Minecraft™ yapım setleri, Minecraft’ın çevrimiçi heyecanını gerçek dünyaya taşır. Kaliteli, orijinal görünen modellerle LEGO Minecraft setleri çocukların oyun deneyimini yeni bir boyuta taşır!

Dayanıklı, birbiriyle uyumlu ve her seferinde mükemmel şekilde takılıp çıkarılabilen LEGO® yapım setleri, sektördeki en yüksek standartlara uygundur ve 1958’den beri böyle olmuştur.

LEGO® yapım parçaları, çocuğunuzun yapım setinin dünyadaki en yüksek güvenlik ve kalite standartlarını karşıladığından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.

Parça Sayısı: 238