5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Marvel Spidey ve İnanılmaz Arkadaşları Hulk, Gergedan Kamyona Karşı 10782

Marka
Stok Kodu : ND0451

  Tükendi!  

Lego Marvel Spidey ve İnanılmaz Arkadaşları Hulk, Gergedan Kamyona Karşı 10782

Lego Marvel Spidey ve İnanılmaz Arkadaşları Hulk, Gergedan Kamyona Karşı (10782) yapım oyuncağı, 4 yaş ve üzeri Süper Kahramanları sürücü koltuğuna oturtarak günü kurtarmalarını sağlar. Çocuklar Spidey ve Hulk’ın, Gergedan’ın banka soygununu durdurmalarına yardım ederken popüler Disney+ TV dizisinden esinlenen sahneleri canlandırır.

Çocuklar bu koleksiyonluk inşa edilebilen oyuncak setindeki savaş arabalarına bayılacak. Her canavar kamyon havalı detaylara sahiptir, Gergedan’ın kamyonunun boynuzu, Hulk’ın kamyonunun savaşa hazır yumrukları bulunur.

Modeli yapmak çok kolay 4+ oyun setleri, çocukların modeli hızlıca yapmasını sağlar. Bu sette 2 kamyon tabanı bulunur, böylece çocuklar hemen oyuna başlayabilir. Oyunlar başlamadan önce tüm modeli tamamlamaları gerekmez çünkü her yapım parçası paketi, bir model ve bir karakter içerir.

Basit resimli kılavuzlar, henüz okuma bilmeyen çocuklar için bile yapımı kolaylaştırır. Yetişkinler de eğlenceye katılarak yapım bilgilerini küçük ÖrümcekAdam hayranlarının usta model yapıcıları olmasına yardım etmek içni kullanabilirler.

Parça Sayısı: 110