5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Marvel On Halkadan Kaçış 76176

Marka
Stok Kodu : S26396

  Tükendi!  

Lego Marvel On Halkadan Kaçış 76176

LEGO® Marvel Shang-Chi On Halkadan Kaçış (76176), yeni Marvel Studios filminden efsanevi aksiyon ve macerayla dolup taşıyor. İnanılmaz karakterler, araçlar ve çok sayıda havalı silahla çocukların yapmayı, oynamayı ve sergilemeyi çok seveceği muhteşem bir oyun seti.

Yüksek hızlı Marvel film aksiyonu

Çocuklar Marvel Studios Shang-Chi ve On Halka Efsanesi filminden Shang-Chi, Katy ve Morris ile sınırsız hayali maceralara atılırken dünyanın her yerinden çok havalı karakterlerle birlikte vakit geçirecek. Nefes kesen araba ve motosiklet takipleri ile bir cephanelik dolusu silahın kullanıldığı savaşlar var. Çocuklar On Halka’nın lideri Wenwu ile bir disk atıcı ve önüne gelene ‘oklar’ fırlatan 1x4 bir yaylı atıcıyla savaşan fedaisi Jilet Yumruk’a karşı savaşabilir. LEGO yapım oyuncakları Marvel maceralarını oynamanın harika bir yoludur ve bu set tüm aksiyonu çocukların ellerine verir!                                                       

LEGO® Marvel Shang-Chi On Halkadan Kaçış (76176), Marvel Studios Shang-Chi ve  On Halka Efsanesi filminden ünlü karakterler, araçlar ve silahlarla dolu.

4 minifigür dahildir: Shang-Chi, Katy, Wenwu ve Jilet Yumruk, ayrıca bir Morris figürü, bir SUV, 2 atıcı taret ve 2 motosiklet.

Eğlenceli aksesuarlar ve 2 halka, bir yaylı tüfek, 2 han çer, bir kılıç ve bir mızrak dahil silahlar bulunur.

Çocuklar bu heyecan verici yapım oyuncağını yaparken, oynarken ve sergilerken Marvel Studios Shang-Chi veOn Halka Efsanesi filminin aksiyonunu ve kendi havalı maceralarını canlandırır.

7 yaş ve üzeri bir çocuğu doğum gününde, yılbaşında ya da ‘öylesine’ bir zamanda bu popüler hediyeyle ödüllendirin.

Araba 5 cm yüksekliği, 13 cm uzunluğu, 6 cm genişliği ile çocukların keyifle oynaması, sonra odalarında sergilemesi için mükemmel boyuttadır.

Parça Sayısı: 321

Barkod: 5702016912883