5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Marvel Avengers Movie 4 Avengers Helikoptaşır 76153

Marka
Stok Kodu : S24100

  Tükendi!  

Lego Marvel Avengers Movie 4 Avengers Helikoptaşır 76153

Marvel filmlerinden Avengers Helikoptaşır ile süper kahraman eğlencesi!

Büyük beyinli süper kötü M.O.D.O.K. saldırıya geçti ve onu durdurmak senin elinde!

Helikoptaşır aksiyona hazır. Iron Man, Captain Marvel, Thor, Black Widow, War Machine ve Nick Fury silahlı ve yardıma hazır. Kokpitte 3 kişilik yer var.

Pervaneleri çalıştır, küre topları hazırla, sonra kötü adamı özel inşa edilmiş hapishaneye göndermek için yüksek hızlı bazı manevralar yap.

Küçük süper kahramanınıza bu LEGO Marvel Avengers Helikoptaşır modelini verin ve hayal güçlerinin nasıl uçuşa geçtiğini izleyin!

• LEGO Marvel Avengers Helikoptaşır (76153) yapım oyuncağı, Marvel filmlerinden tanıdıkları popüler minifigürler, araçlar ve aksesuarlarla küçük süper kahramanları aksiyonun tam ortasına götürür. 
• Helikoptaşırın pervaneleri, küre topları ve 3 minifigürlük kokpiti bulunur. Bu yapım oyuncağına Iron Man, Captain Marvel, Thor, Black Widow, Savaş Makinesi, Nick Fury, A.I.M. Ajanı minifigürleri ve bir M.O.D.O.K. figürü dahildir. 
• Marvel Avengers hayranları, en sevdikleri süper kahramanlara katılıp, süper kötü M.O.D.O.K.’a karşı savaşmak üzere muhteşem Helikoptaşır’a bindiklerinde heyecan verici sahneleri canlandırabilir ve kendi hayal güçleriyle yeni hikayeler geliştirebilir. 
• Çocuklar için en iyi teknolojik yapım oyuncağını mı arıyorsunuz? Bu Helikoptaşır oyun seti, Marvel Avengers aksiyonunu, süper kahraman minifigürlerini ya da inanılmaz yapım oyuncaklarını seven 9 yaş ve üzeri çocuklar için muhteşem bir hediyedir. 
• 37 cm uzunluğundaki Marvel Avengers Helikoptaşır, çocuklara büyük boyutlu bir süper kahraman aksiyonu yaşatır. Çocukların odasında sergilendiğinde inanılmaz görünür. 
• Bu harika yapım oyuncağı pil gerektirmez, böylece çocuklar istedikleri zaman, istedikleri yerde fiziksel ve hayal gücüne dayalı eğlence ve oyunun keyfini çıkarabilir! 
• Tüm eğlenceli detaylar ve harika özelliklerden en iyi şekilde yararlanmalarını sağlayan basit, açık talimatlarla çocukların hemen modelleri yapmaya ve oynamaya başlamasını sağlayın. 
• LEGO Marvel Avengers oyun setleri, süper kahraman film aksiyonunu çocukların ellerine verir! Koleksiyonluk araçlar, robotlar, binalar, minifigürler, silahlar ve cihazlarla hayal gücüne dayalı oyun ve maceralar hiç bitmeyecek. 
• Dayanıklı, birbiriyle uyumlu ve her seferinde mükemmel şekilde takılıp çıkarılabilen LEGO yapım oyuncakları, sektördeki en yüksek standartlara uygundur ve 1958'den beri böyle olmuştur. 
• LEGO yapım parçaları, çocuğunuzun yapım oyuncağının dünyadaki en yüksek güvenlik ve kalite standartlarını karşıladığından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.

 

Parça Sayısı: 1244

Ürün Barkodu: 5702016619348 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)