5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Marvel Avengers Iron Man Thanos'a Karşı 76170

Marka
Stok Kodu : S26397

  Tükendi!  

Lego Marvel Avengers Iron Man Thanos'a Karşı 76170

LEGO® Marvel Avengers Iron Man Thanos'a Karşı (76170), süper kahraman aksiyonunu çocukların ellerine verir. Parçalarla yapılan bu kullanışlı aksiyon oyuncağı, birlikte oynamayı ve gelişimsel ilerlemeyi teşvik edecek şekilde tasarlanmıştır.

Küçük süper kahramanları güçlendirin!

Küçük çocukları düşünerek üretilen 4+ setleri, çocukların harika bir oyun deneyimi yaşaması için havalı detaylarla doludur. Kutunun içindeki her yapım parçası paketi, oyuna hemen başlamak için tam bir model ve bir karakter içerir. Bu set ayrıca çocukların kısmen yapılmış bir jetle modele başlaması için bir Başlangıç Yapım Parçası içerir. Tüm 4+ setleri, kolay anlaşılır yapım adımları içerir ve indirilebilen LEGO Yapım Talimatları uygulamasında çocukların seti yaparken yakınlaştırmasına, döndürmesine ve görselleştirmesine olanak tanıyan dijital Instructions PLUS, ekstra eğlence sağlar.

Aile boyu eğlence

LEGO 4+ oyun setleri, tüm çocuklara ve ailenin geri kalanına özel bir ödüldür. Yetişkinler yapım becerilerini kullanırken, küçük çocuklarıyla değerli gelişimsel adımları paylaşırlar.

Parça Sayısı: 103
 
Barkod: 5702016912753