5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Jurassic World Stygimoloch Dinozor Kaçışı 76939

Marka
Stok Kodu : S28187

  Tükendi!  

Lego Jurassic World Stygimoloch Dinozor Kaçışı 76939

Çocuklar, bu Stygimoloch Dinozor Kaçışı (76939) oyun setiyle heyecan verici hikayeleri canlandırabilir.

Jurassic World Kretase Kampı çizgi dizisinden esinlenen bu sette bir Stygimoloch ve yavru Ankylosaurus Bumpy oyuncak figürü, çıkarılabilen dinozor kafesli bir arazi aracı ve Bumpy için kaydırağı olan detaylı bir ağaç ev bulunur.

Ayrıca saatler süren oyunlara ilham vermek için sete 3 minifigür ve çok sayıda aksesuar dahildir.

Yapımı kolay İçerdiği basit resimli talimatlarla okumayı yeni öğrenen çocuklar için idealdir. Ücretsiz LEGO® Yapım Talimatları uygulamasındaki görüntü yakınlaştırma ve döndürme araçlarına sahip dijital Instructions PLUS, eğlenceyi arttırır. 4 yaş ve üzeri için İnşa edilebilen LEGO 4+ setleri, küçük çocukları sevilen filmler, televizyon karakterleri ve sıradan kahramanlarla dolu bir evrenle tanıştırır.

Yeni başlayanların kendi başlarına (ya da büyük bir kardeşlerinden veya bir yetişkinden yardım alarak) araçlar, binalar ve daha fazlasını inşa edebilmeleri ve hızlıca oynamaya başlamaları için Başlangıç Yapım Parçası tabanları olan modeller içerir.

• Dinozorlar, her yola uygun bir arazi aracı ve bir ağaç ev içeren bu Stygimoloch Dinozor Kaçışı (76939) oyun setiyle, çocuklara heyecan verici ilk LEGO® Jurassic World deneyimlerini yaşatın.

• Bu Jurassic World Kretase Kampı setinde aksiyonlu rol yapma faaliyetleri için Ben, Brooklynn ve Claire Dearing olmak üzere 3 minifigür, ayrıca bir Stygimoloch ve yavru Ankylosaurus Bumpy oyuncak dinozor figürü bulunur.

• İnşa edilebilen oyuncak ağaç ev/gözetleme noktasında bir yatak, lavabo, tuvalet, merdiven ve yavru dinozor Bumpy için bir kaydırak; yapımı kolay arazi aracında Stygimoloch için çıkarılabilir bir kafes bulunur.

• Sakinleştirici tabanca, havuç, kürek ve dinozor kakası gibi eğlenceli aksesuarlarla dolu bu 129 parçalı başlangıç seti, 4 yaş ve üzeri yaratıcı çocuklar için havalı bir doğum günü ya da yılbaşı hediyesidir.

• Ağaç evin yüksekliği 11 cm, genişliği 16 cm, derinliği 10 cm’dir. Diğer modeller, minifigürler ve dinozorlarla birlikte günlük oyun maceraları için harikadır.

• Okumayı öğrenmeye çalışan küçük bir çocuk için ideal bir başlangıç setidir. İçindeki basit, resimli talimatlarla kendi başlarına ya da büyük bir kardeşin veya bir yetişinin yardımıyla inşa edebilirler.

• Ücretsiz LEGO® Yapım Talimatları uygulamasındaki, modelleri yapmayı çocuklar için ekstra eğlenceli hale getirmek için görüntü yakınlaştırma ve döndürme araçlarına sahip Instructions PLUS’a göz atın.

• İnşa edilebilen LEGO® Jurassic World 4+ oyun setleri, çocuklara dinozor oyuncaklarına eğlenceli bir giriş sunarak model yapmayı öğrenmelerine ve oyunla hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olur.

• 1958’den beri LEGO® yapım parçaları, her seferinde sağlam bir bağlantı sağlayacak şekilde tutarlı ve birbiriyle uyumlu olması için katı sektör standartlarına uygun üretilmektedir.

• LEGO® parçaları, katı global güvenlik standartlarını yerine getirdiğinden emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.

Parça Sayısı:129