5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Jurassic World Pyroraptor ve Dilophosaurus Nakliyesi 76951

Marka
Stok Kodu : ND0442
1.700,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego Jurassic World Pyroraptor ve Dilophosaurus Nakliyesi 76951

Çocuklar, bu heyecan verici Pyroraptor ve Dilophosaurus Nakliyesi (76951) oyun setiyle, bir arazi aracında dinozorları takip ederken popüler Jurassic World Hakimiyet karakterlerinin rolüne bürünebilir. Arazi aracının 2 minifigür için koltukları, çıkarılabilen dinozor takipçisi ve içine bir dinozor figürü sığan, açılan bir kafesin olduğu ayrılabilen bir römorku bulunur.

Ayrıca yaratıcı hikaye anlatımına ilham vermek için Ian Malcolm, Dr. Ellie Sattler ve sakinleştiricili bir bekçi olmak üzere 3 LEGO® minifigürü, ayrıca Pyroraptor ve Dilophosaurus dinozor figürleri bulunur.

Birinci sınıf kalite

Bu yapım seti, 7 yaş ve üzeri trend belirleyen çocukların arkadaşlarını hayran bırakacak muhteşem bir hediyedir ve içindeki açık talimatlar sayesinde LEGO ile yeni tanışanlar bile öz güvenle yapabilir.

Her yaşa eğlence

Ünlü sahneleri canlandırmak, ekstra aksiyonlu oyun olanağı için birleştirmek ya da bu etkileyici modelleri yapıp sergilemek isteyen her yaştan hayranlara uygun LEGO Jurassic World yapım oyuncakları bulunur.

Arazi aracı ve 2 oyuncak dinozor figürü – Bu Pyroraptor ve Dilophosaurus Nakliyesi (76951) oyun setinde aksiyon dolu oyun zamanı maceraları, çocukları bekliyor

3 minifigür ve 2 oyuncak dinozor – Ian Malcom, Dr. Ellie Sattler ve bir bekçi, ayrıca Jurassic World Hakimiyet filminden sahneleri canlandırmak için hareketli Pyroraptor ve Dilophosaurus dinozor figürleri

Parça Sayısı: 254