5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Jurassic World Baryonyx Dinozor Teknesinden Kaçış 76942

Marka
Stok Kodu : S28190

  Tükendi!  

Lego Jurassic World Baryonyx Dinozor Teknesinden Kaçış 76942

Çocuklar bu Baryonyx Dinozor Teknesinden Kaçış (76942) oyun setiyle LEGO® Jurassic World aksiyonunu suya taşıyabilir.

Tekne içeren ilk LEGO Jurassic World seti olan bu sette, poz verebilen Baryonyx dinozor figürünü taşırken bile suda yüzen, yapım parçalarıyla inşa edilen bir tekne bulunur.

Tekne bir dinozor kafesine, dönen ‘projektöre’ ve kargo bölmesine kolayca erişmek için ayrılan bir kaptan köşküne sahiptir.

Yaratıcı inşa ve oyunlar Trend belirleyen çocuklar için harika bir oyuncak hediyesi olan bu sette ayrıca hikaye anlatımına ilham vermek için bir yavru dinozor ve 2 balık figürü, 4 LEGO minifigürü ile sakinleştirici tabanca, şok tabancası, dinozor yumurtaları, can yelekleri gibi çok sayıda aksesuar ve daha fazlası bulunur.

LEGO ile yeni tanışanların bile yapım deneyiminden keyif alması için adım adım talimatlar içerir.

Dinozor aksiyonu dünyası LEGO Jurassic World serisi, oynamak ve sergilemek için kalıplı, inşa edilebilen dinozor figürleri, minifigürler, etkileyici binalar ve havalı araçlarla her yaşı mutlu edecek birinci kalite setler içerir.

• Çocuklar, üzerinde dinozor varken bile yüzen havalı, inşa edilebilen bir tekneye sahip bu muhteşem LEGO® Jurassic World oyun setiyle (76942) heyecan verici bir Baryonyx Dinozor Teknesinden Kaçış hikayesini canlandırabilir.

• 4 minifigür içerir: Darius, Yaz, Owen Grady ve bir bekçi, ayrıca poz verebilen bir Baryonyx, yavru dinozor ve 2 balık oyuncak figürü ile sakinleştirici tabanca, şok tabancası ve 2 dinozor yumurtası dahil aksesuarlar bulunur.

• Teknede kargo bölmesine kolayca erişmek için kaldırılabilen bir kaptan köşkü, bir dinozor kafesi ve dönen bir ‘projektör’ bulunur. Bu set ayrıca suda yüzen küçük bir oyuncak sürat teknesi içerir.

• Jurassic World Kretase Kampı ve diğer Jurassic World hikayelerinden esinlenen bu birinci kalite oyun seti, 8 yaş ve üzeri çocuklar için mükemmel bir yılbaşı, doğum günü hediyesi ya da muhteşem bir ödüldür.

• Büyük yüzen teknenin yüksekliği 14 cm, uzunluğu 40 cm, genişliği 13 cm’dir. Tekne içeren ilk LEGO® Jurassic World seti!

• Dinozor seven çocuğunuz LEGO® yapım parçalarıyla yeni mi tanışıyor? Bu 308 parçalı set, çocuğunuzun özgüvenle inşa edebilmesi için resimli, adım adım talimatlar içerir.

• LEGO® Jurassic World yaratıcı yapım setleri, çocukların (ve yetişkin hayranların) çizgi diziden ve filmlerden sahneleri yeniden yaşamalarına, kendi hikayelerini geliştirmelerine ya da havalı modelleri sergilemelerine olanak tanır.

• LEGO® parçaları, basit ve güçlü bağlantılar ile sağlam modeller elde etmek için katı sektör standartlarına uygundur.

• LEGO® yapım parçaları, katı global güvenlik standartlarına uygun olduğundan emin olmak için maksimum derecede test edilir.

Parça Sayısı: 308