5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Juniors Mickey Fare ve Minnie Farenin Uzay Roketi 10774

Marka
Stok Kodu : S26926

  Tükendi!  

Lego Juniors Mickey Fare ve Minnie Farenin Uzay Roketi 10774

Bu LEGO ǀ Disney Mickey ve Arkadaşları Mickey Fare ve Minnie Fare’nin Uzay Roketi (10774) setiyle çocukların hayal güçlerini geliştirin.

Açılan bir roket gemi ve uzay istasyonuna sahip bu setle 4 yaş ve üzeri çocuklar, uzayda Disney Mickey Fare ve Minnie Fare’ye katılabilir.

Minnie’nin uzay istasyonunda inceleyebilmesi için Mickey’nin uzay taşları toplamasına yardım et. Büyük kayanın içinde ne olduğuna bak… Uzaylı! Toplanıp eve dönüşe geçmeden önce bayrağı dikmeyi unutma.

Model yapmayı öğrenmek için mükemmeldir. Roket ve uzay istasyonu, oynamaya daha fazla zaman kalması için Başlangıç Yapım Parçaları, ayrıca 2 minifigür ve özel Mickey silueti karosu içerir!

Oyun parkındaki trendleri belirlemek isteyen 4 yaş ve üzeri çocuklar için mükemmel bir hediye! Hayal gücünü ve öz güveni geliştiren bu yaratıcı yapım oyuncağıyla bir çocuğa sürpriz yapın.

 Roketin yüksekliği 14 cm ve genişliği 7 cm’dir, setin tamamı sınırsız oyunları teşvik eder. Diğer LEGO yapım parçalarıyla uyumlu olduğu için yapım becerileri geliştikçe genişleyebilir.

Parça Sayısı: 88