5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Hidden Side Perili Fuar Alanı 70432

Marka
Stok Kodu : M198526

  Tükendi!  

Lego Hidden Side Perili Fuar Alanı 70432

Sanal gerçeklik ve video oyunları hayranları, fiziksel ve dijital oyunların inanılmaz, tek veya çok oyunculu artırılmış gerçeklik (AR) oyun deneyimi sağlamak için bir araya geldiği şaşırtıcı LEGO® Gizli Taraf evreninde kendilerini evlerinde hissediyorlar.

Bu perili fuar alanı (70432) hayalet avcı oyuncağı, inşa edilebilir bir LEGO modelini bir uygulama ile birleştirir, bu nedenle modelle etkileşim dijital bir dünyada olayları tetikler. Dijital olarak etkileşimli bina oyuncağı Perili fuar alanı modeli, LEGO Hidden Side AR uygulaması ile donatılmış akıllı bir cihazdan bakıldığında hayat bulur.

Çocuklar daha sonra heyecan verici bir dijital dünyada keşfetmeye, gizemleri çözmeye, hayaletleri avlamaya ve patron hayalet Palyaço Tragico ile savaşmaya başlar. Ve bir roller coaster, damla yolculuğu ve 5 minifigür ile sahne yaratıcı rol oynama eğlencesi için hazır!

Sürekli gelişen bir dijital oyun deneyimi LEGO Hidden Side evreni, hayaletlerin insanları ve binaları ziyaret ettiği kurgusal Newbury kasabasında yer almaktadır. AR oyun deneyimi, yeni içerikler, karakterler ve özel etkinlikler sayesinde sürekli olarak geliştirilir.

Yaş: 8+

Parça Sayısı: 466

Ürün Barkodu: 5702016616132 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)