5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Hidden Side Karanlığın Feneri 70431

Marka
Stok Kodu : M198525

  Tükendi!  

Lego Hidden Side Karanlığın Feneri 70431

Fiziksel ve dijital dünyaların inanılmaz, tek veya çok oyunculu artırılmış gerçeklik (AR) deneyimi sağlamak için birleştiği LEGO® Gizli Taraf evrenine hoş geldiniz.

Bu karanlık deniz feneri (70431) oyun seti, LEGO bina oyuncaklarının açık yaratıcı oyununu uygulama ile birleştirir, böylece modelle etkileşim dijital dünyadaki olayları tetikler.

Çocuklar için havalı interaktif bina oyuncağı İnanılmaz bir dijital dünya ortaya çıkarmak için karanlık modelin bu deniz fenerini ücretsiz Gizli Taraf AR uygulamasıyla donatılmış akıllı bir cihazla tarayın. Burada çocuklar gizemleri keşfedip çözebilir, hayaletleri avlayabilir ve patron hayalet Joe Ishmael ile savaşabilirler.

Ve 5 harika minifigure ile, sonsuz pratik LEGO rol yapma eğlencesinin tadını çıkarırlar! Sürekli değişen dijital oyun deneyimi LEGO Hidden Side evreni kurgusal Newbury kasabasında, hayaletlerin insanları ve binaları ziyaret ettiği yerler. Artırılmış gerçeklik oyunu deneyimi, yeni içerik, hayaletler ve özel etkinlikler sayesinde sürekli olarak geliştirilir.

Yaş: 8+

Parça Sayısı: 540

 

Ürün Barkodu: 5702016616125 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)