5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Hidden Side Jack'in Beach Arabası 70428

Marka
Stok Kodu : M198522

  Tükendi!  

Lego Hidden Side Jack'in Beach Arabası 70428

Gençler, fiziksel ve dijital dünyaların birleştiği muhteşem Hidden Side evrenini seviyorlar! Bu LEGO® Gizli Yan Jack'in Plaj Arabası (70428) oyuncağı, oyuncakla etkileşimin dijital dünyadaki olayları tetiklediği tek veya çok oyunculu karışık gerçeklik oyun deneyimi sağlamak için oluşturulabilir bir LEGO modelini bir uygulama ile birleştirir.

Müthiş etkileşimli LEGO bina oyuncağı Jack'in plaj arabası, LEGO Hidden Side AR uygulaması ile donatılmış bir akıllı telefon veya tabletten bakıldığında perili bir dijital dünya ortaya çıkarır. Daha sonra çocuklar keşfetmeye, gizemleri çözmeye, hayaletleri avlamaya ve patron hayalet Trucker Dale'a tek başına veya arkadaşlarıyla çevrimiçi olarak kavuşurlar.

Ve 3 minifigür ile yaratıcı rol yapma eğlencesi için de yer var! Sürekli değişen Gizli Taraf Hakkında LEGO Gizli Taraflı oyuncaklar LEGO modellerine interaktif artırılmış gerçeklik (AR) oyunu getiriyor.

Bu oyun deneyimi yeni içerikler, hayaletler ve özel etkinlikler sayesinde sürekli olarak geliştiriliyor. Akıllı cihazlar için ücretsiz Hidden Side AR uygulamasını yükleyin ve hayata geçirmek için bu modeli tarayın!

Yaş: 7+

Parça Sayısı: 170

Ürün Barkodu: 5702016616095 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)