5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Hidden Side Gizli Tarafa Hoş Geldiniz 70427

Marka
Stok Kodu : M198521

  Tükendi!  

Lego Hidden Side Gizli Tarafa Hoş Geldiniz 70427

Sanal gerçeklik ve video oyunlarının hayranları, fiziksel ve dijital dünyaların inanılmaz, tek veya çok oyunculu artırılmış gerçeklik (AR) deneyimiyle birleştiği şaşırtıcı LEGO® Gizli Taraf evrenini sevecekler.

Gizli Tarafa Hoş Geldiniz (70427) hayalet avı oyuncağı, LEGO bina oyuncaklarının açık yaratıcı oyununu bir uygulama ile birleştirir - böylece modelle etkileşim dijital dünyadaki olayları tetikler. Çocuklar için dijital etkileşimli bina oyuncağı Bu Gizli Taraf modeline hoş geldiniz, ücretsiz LEGO AR uygulaması ile donatılmış akıllı bir cihazdan bakıldığında hayalet bir dünya ortaya çıkarır.

Çocuklar daha sonra hayaletleri avlamaya, patron hayalet Lady E ile savaşmaya ve gizemleri tek başına veya arkadaşlarıyla çevrimiçi olarak keşfetmeye ve çözmeye başlarlar. Ve 4 minifigür ile yaratıcı rol yapma eğlencesi için de yer var!

Gizli Tarafa Hoş Geldiniz LEGO Gizli Taraf evren, hayaletlerin insanları ve binaları ziyaret ettiği kurgusal Newbury kasabasında yer almaktadır. Artırılmış gerçeklik oyunu deneyimi, yeni içerik, hayaletler ve özel etkinlikler sayesinde sürekli olarak geliştirilir.

Yaş: 7+

Parça Sayısı: 189

Ürün Barkodu: 5702016616088 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)