5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Harry Potter Hogwarts Moment Tılsım Sınıfı 76385

Marka
Stok Kodu : S24560

  Tükendi!  

Lego Harry Potter Hogwarts Moment Tılsım Sınıfı 76385

LEGO® Harry Potter ™ Hogwarts ™ Moment: Tılsım Sınıfı (76385), tuğla yapımı bir kitap oyun setinin kapağının içinde yer alan bir Hogwarts ™ sınıfıdır.

Çocuklar kapağı kaldırdığında, Profesör Flitwick'in büyü yapan Tılsımlar dersine taşınırlar.

Taşınabilir bir Hogwarts sınıfı!

Sonsuz yaratıcı rol oyunlarına ilham verecek bir dizi özelliğe sahip bu eğlence dolu oyun seti, tüm Harry Potter hayranlarını büyüleyecek!

Yerleşik bir yazı tahtası, kitaplık ve şömine ile oyun alanını kaldırıp genişletmek için çeşitli mobilya ve ekipmanlar var.

Çocuklar bu büyüleyici Harry Potter oyun setini koleksiyondaki diğer oyuncularla birleştirebilirler. Her açılışta farklı bir Hogwarts sınıf macerası ortaya çıkar.

Bu serideki tüm setler, farklı renkte kaplamalara ve benzersiz motiflere sahiptir ve 360 ​​derecelik bir Hogwarts oyun deneyimi oluşturmak için birbirine kenetlenir.

Genç cadılar ve büyücüler için sihirli ikramlar!

Kapsamlı LEGO Harry Potter oyun setleri, popüler filmlerin hayranlarını memnun edecek büyüleyici hediyeler sunar.

LEGO® Harry Potter ™ Hogwarts ™ Moment: Charms Sınıfı (76385), Profesör Flitwick'in Harry Potter filmlerinden büyü yapma dersini ortaya çıkarmak için açılan, tuğla yapımı bir oyun kitabıdır.

Harry Potter ™, Cho Chang ve Professor Flitwick minifigürleri, yazı tahtası, kitaplık, şömine, büyü kitabı ve çok sayıda otantik aksesuar içerir.

Çocuklar, Profesör Flitwick'in Tılsım dersine girmek için kapağı açarlar. Pratik yapmak için birçok sihirli malzeme ve oyunu daha da genişletmek için çok sayıda eğlenceli aksesuar var.

Parça Sayısı: 256

Ürün Barkodu: 5702016913491 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)