5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Harry Potter Hogwarts Moment Herboloji Sınıfı 76384

Marka
Stok Kodu : S24559

  Tükendi!  

Lego Harry Potter Hogwarts Moment Herboloji Sınıfı 76384

LEGO® Harry Potter ™ Hogwarts ™ Moment: Herbology Class (76384), tuğla yapımı bir oyun kitabının içinde yer alan bir sınıf oyun setidir.

Çocuklar kapağı açar ve anında Profesör Sprout'un Hogwarts serasındaki Bitkibilim dersine girer.

Bir pick-up-and-play Hogwarts Herbology sınıfı,

Bu taşınabilir oyun seti, Harry Potter filmlerinden tanıdık özelliklerle doludur.

Bazıları depolama dolabı gibi yerleşiktir ve oyun alanını genişletmek için yükselen sulama istasyonu gibi bazıları gevşektir.

Bu büyüleyici Harry Potter oyun seti, koleksiyondaki diğer oyun setleriyle birleştirilebilir, her açılışta farklı bir Hogwarts sınıf macerası ortaya çıkar.

Farklı renkler ve benzersiz bir motifle tasarlanan oyun setlerinin tümü, çocukların keşfetmesi için 360 derecelik bir Hogwarts oyun alanı oluşturmak için birbirine bağlanıyor.

Harry Potter hayranları için büyülü hediyeler!

Bir Harry Potter meraklısı için bir sürpriz mi arıyorsunuz? Aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda LEGO Harry Potter oyun seti vardır.

Her biri çocukların hayal güçlerini büyülemek ve ilham vermek için tasarlanmıştır.

LEGO® Harry Potter ™ Hogwarts ™ Moment: Herbology Class (76384), bir Herbology dersinin gerçekleştiği Hogwarts serasını ortaya çıkarmak için açılan ve açılan tuğladan yapılmış bir oyun kitabıdır.

Cedric Diggory, Neville Longbottom ™ ve Professor Sprout minifigürleri, bir büyü kitabı, balkabağı yaması, kova ve altın musluklu sulama istasyonu ve bir sera zemini içerir.

Parça Sayısı: 233

Ürün Barkodu: 5702016912951 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)