5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Harry Potter Hogwarts Fluffy İle Karşılaşma 76387

Marka
Stok Kodu : S26942

  Tükendi!  

Lego Harry Potter Hogwarts Fluffy İle Karşılaşma 76387

Genç cadılar ve büyücüler, LEGO Harry Potter Hogwarts: Fluffy İle Karşılaşma setiyle sınırsız sihirli eğlence yaşayacak.

Bu yeniden düzenlenebilen oyun setinde sevilen karakterler, tanıdık mekanlar ve 3 kat eğlence için 3 başlı bir köpek var!

Fluffy ile gerçek Hogwarts maceraları3 popüler minifigür Potter, Ron Weasley ve Hermione Granger ile ve devasa 3 başlı Hogwarts köpeği Fluffy ile Harry Potter büyüsünü çocukların ellerine verin.

Fluffy’nin bacakları çeşitli pozisyonlarda ayarlanabilir ve 3 hareketli başın her biri, farklı bir ifadeye sahiptir.

Bu set, çeşitli şekillerde bağlanabilen 5 ayrı modülden oluşur: tuzak kapılı büyük bir oda; sihir alıştırması odası; çatı; balkonlu oda ve Boru Çiçeği’nin dolaşık dokunaçlarını içeren bir oda.

Başka sürprizler de var: Yıl dönümüne özel altın bir Hermione Granger minifigürü, 2 rastgele büyücü kartı karosu ve koca bir Hogwarts Şatosu modeli oluşturmak için daha fazla oda ekleme şansı.

LEGO Harry Potter Hogwarts: Fluffy İle Karşılaşma setinde, bir Harry Potter hayranını isteyebileceği her şey var: sevilen karakterler, tanıdık Hogwarts mekanları ve heyecan verici 3 başlı bir köpek.

Harry Potter, Hermione Granger ve Ron Weasley minifigürleri, parçalarla yapılan 3 başlı dev bir köpek, parçalarla yapılan 5 modül ve sihirli arp dahil aslına uygun aksesuarlar.

Parça Sayısı:397