5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Harry Potter Hogwarts Çok Özlü İksir Hatası 76386

Marka
Stok Kodu : S26941

  Tükendi!  

Lego Harry Potter Hogwarts Çok Özlü İksir Hatası 76386

LEGO Harry Potter Hogwarts: Çok Özlü İksir Hatası, Hogwarts tuvaletinde sihirli maceralara ilham verir.

Çok özlü iksirle minifigür dönüşümleri

Genç cadılar ve büyücüler, güçlü bir Çok Özlü iksir hazırlayan Harry Potter, Ron Weasley ve Hermione Granger’a katılır.

Çocuklar, minifigürlerin başını çevirip alternatif yüzü ortaya çıkararak ve farklı bir saç takarak iksiri içen karakterleri Vincent Crabbe ve Gregory Goyle’a dönüştürebilir.

Ancak Hermione kediye dönüştüğünde büyüde aksilik olabilir!

Başka sürprizler de var: yıl dönümüne özel benzersiz, altın bir Harry Potter minifigürü; koleksiyonluk 2 rastgele büyücü kartı karosu ve lavabonun altında gizli bir tünel.

Bu set LEGO Harry Potter Hogwarts Sırlar Odası ile birleştirildiğinde, gizli tünel 2 odayı birbirine bağlayarak oyun olasılıklarını daha da arttırır.

Bu sihirli modüler sistem, çocukların odalar eklemeye devam ederek tüm Hogwarts Şatosu modelini yapmalarına olanak tanır.

LEGO Harry Potter Hogwarts: Çok Özlü İksir Hatası setinde her şey var: popüler karakterler, yaratıcı özellikler ve büyüleyici maceralar, hepsi de ünlü Hogwarts Şatosu’nda.

Harry Potter, Hermione Granger ve Ron Weasley minifigürleri, ayrıca parçalarla yapılan Mızmız Myrtle'ın tuvaleti ve aslına uygun aksesuarlar bulunur.

Dönüşen minifigürler ve gizli geçit gibi heyecan verici özellikler, çocukların Harry Potter ve Sırlar Odası filminden akıllara kazınan bir sahneyi canlandırmasına ve kendi sihirli hikayelerini geliştirmesine olanak tanır.

Parça Sayısı: 217