5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Friends Sokak Lezzetleri Pazarı 41701

Marka
Stok Kodu : S28909
1.080,00 TL


1-3 Gün İçerisinde Kargo
Tükenmek Üzere

Lego Friends Sokak Lezzetleri Pazarı 41701

LEGO Friends Sokak Lezzetleri Pazarı ile çocuklar, başka kültürlerin yiyeceklerini keşfetsin. Sokak lezzetleri trendini ve dünya mutfağının çeşitliliğini kutlayan bu set; tako kamyonu, meyve suyu barı, suşi ve ramen standı ve çok sayıda oyuncak yiyecek aksesuarıyla LEGO Friends hayranlarının ve gurme çocukların beğenisini kazanacak.

Ufuk genişleten yaratıcı oyunlar! Her parça, yaratıcı detaylar içerir. Tako kamyonunun, kolayca erişerek oynamak için menteşeli bir kapısı vardır ve acı sos ile guakamole sosu gibi sevimli detaylarla doludur. LEGO Friends Emma mini bebeğinin içecekler yapması için meyve suyu barında bir blender bulunur ya da çocuklar yavru kediye kurabiye yedirebilir.

Dijital boyut; Uygulama mağazanızda LEGO Yapım Talimatları uygulamasını arayın. Çocukların modelleri yakınlaştırabileceği, döndürebileceği ve görselleştirebileceği bu adım adım rehberle herkes kendini usta bir model yapıcı gibi hissedebilir. Çocuklar için bu LEGO Friends hediyesi, çocukların herkese kapıları açık bir yerde gerçek dünyayı canlandırmasına olanak tanır.

Parça Sayısı: 592