5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Friends Pişirme Yarışı 41393

Marka
Stok Kodu : M198541

  Tükendi!  

Lego Friends Pişirme Yarışı 41393

Şov zamanı! Bu LEGO® Friends Baking Yarışması seti (41393) ile TV pişirme yarışmaları dizisini çocuk yatak odalarına taşıyın. Yargıçları etkilemek için oyuncak kekleri çılgın şekillerde süslediklerinde yaratıcılıklarını ifade etsinler.

Ya da kupayı kimin kazanacağına karar veren yargıç rol oyna. Yem hayalleri Bu hayali oyun pişirme seti, çocukların televizyonda izlediği pişirme şovlarını gerçekçi bir şekilde yeniden yaratmak için gerçekçi mutfak ekipmanları, oyun yiyecekleri ve sevimli mutfak eşyaları ve aksesuarlarla doludur.

Dönen kek standları ve eğirme malzemeleri çarkı gibi serin fonksiyonlar, yaratıcı oyunlara ilham vermeye yardımcı olur. Ve tüm set modülerdir, böylece çocuklar onu seçebilir ve seçtikleri şekilde oynayabilirler.

Hayatın Arkadaşlarla Daha Tatlı Çocukları TV dizisinin maceralarını oynayabilecekleri LEGO Arkadaşlarına tanıtın, tıpkı onlar gibi LEGO Friends karakterleriyle tanışmak. Heartlake City'de her zaman ilgi alanlarını keşfedebilecekleri bir arkadaş olacaklar, çünkü her zaman bir arkadaşa daha yer var.

Yaş: 6+

Parça Sayısı: 361

Ürün Barkodu: 5702016618808 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)