5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Friends Mobil Küçük Ev 41735

7 yaş ve üstü çocuklara yönelik bu LEGO Friends Mobil Küçük Ev (41735) setiyle yaratıcı maceralar oluşturmak kolaydır.
Marka
Stok Kodu : MM19754104

  Tükendi!  

Lego Friends Mobil Küçük Ev 41735

7 yaş ve üstü çocuklara yönelik bu LEGO Friends Mobil Küçük Ev (41735) setiyle yaratıcı maceralar oluşturmak kolaydır.

Araba küçük evi çeker ve 3 mini bebek karakteri için koltukları vardır.

Ev, banyo, mutfak ve yatak odalarını ortaya çıkarmak için açılır ve çocukların kendi kamp hikayelerini canlandırmaları için oyuncak kamp ateşi dahil olmak üzere aksesuarlarla birlikte gelir.

Çocuklar karakterleri ve hobilerini tanımaya bayılacak.

Macera dolu bir ev | Bir araba, ev ve kamp ateşi içeren bu eğlenceli LEGO Friends Mobil Küçük Ev setiyle (41735) 7 yaş ve üstü çocukları inşa etme ve yaratıcı oyun dünyasıyla tanıştırın.

3 mini bebek ve 3 evcil hayvan | Sette Leo, Liann, Paisley karakterleri ve evcil hayvanları bulunur.

Ayrıntılarda büyük | Bu küçük evde buzdolabı, fırın ve çekmeceli bir mutfak, banyo, her mini bebek için bir ranza, kuş evi, posta kutusu, güneş panelleri, bitkiler ve daha fazlası dahil olmak üzere pek çok ayrıntı var.

Hayal güçlerini ateşleyin | Aksesuarlar arasında yapraklar, saman, su ve hayvanlar için ikramlar, bir lamba, bıçak, peynir, empanadalar, sosisler, yumurtalı bir tava, birkaç çubuk, ağaç kütükleri ve bir tabela bulunur.

7 yaş ve üzeri çocuklar için bir hediye | Bu LEGO Friends oyuncak seti, yaratıcı eğlenceyi, kamp gezilerini veya ev temalı oyunları seven çocuklara doğum günü, tatil veya başka bir gün hediyesi olarak verilebilir.

Genç inşaatçılar için boyutlandırıldı | Mobil Minik Ev, 5 inç (13 cm) yükseklik, 7 inç (18 cm) genişlik ve 4,5 inç (11 cm) derinliktedir.

Sezgisel talimatlar – LEGO Builder uygulaması, modelleri 3D olarak yakınlaştırmanıza ve döndürmenize, setleri kaydetmenize ve ilerlemeyi izlemenize izin veren araçlarla size ve çocuğunuza sezgisel bir yapım macerasında rehberlik eder.

Yeni nesil Heartlake City – Ocak 2023'te LEGO Friends evreni, daha fazla rol yapma macerasına ilham verecek yeni karakterler ve yeni konumlar sunmak üzere genişledi.

Parça Sayısı: 785