5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Friends Meyve Suyu Kamyonu 41397

Marka
Stok Kodu : M198545

  Tükendi!  

Lego Friends Meyve Suyu Kamyonu 41397

Küçük şeflerin, bu yapımı kolay LEGO® Friends Juice Truck oyuncağı (41397) hakkında bir dönüş yapmasına izin verin. 4+ yaş grubu için hazırlanan bu set, çocukları smoothies çırpmaktan plajda serinlemeye veya yunus oyuncaklarıyla oynamaya kadar saatlerce eğlendirmek için çok sayıda oyun başlatıcısına sahiptir.

Bu çocuk yemek kamyonu bir masa ekranı olarak harika görünüyor veya meyveli eğlencenin bir sonraki çekimine ihtiyaç duyulan her yere bir yatak odası etrafında sürülebilir! LEGO evrenine ilk adımlar Bu LEGO Friends 4+ seti, okul öncesi çocukların inşa etmeyi öğrenmelerinin eğlenceli bir yoludur.

İlk kez inşaatçıların bile bir oyuncak kamyon inşa etmenin gururunu kendi başlarına hissetmelerini sağlayan özel bir Başlangıç ​​Tuğla şasisi içerir. Yol gösterici bir el Gençlerin bina adımlarını anlamalarına yardımcı olan ve hayal güçlerini ve güvenlerini artıran basit bir yapım ve oyun kılavuzu içerir.

LEGO tuğla inşaatı çocukları tanıtmak için harika bir yoldur. LEGO Yaşam uygulamasını indirin ve çocuklar Talimatlar PLUS belirlenen bu LEGO Arkadaşlar görüntüleyelim. Çeşitli modlarda yaratımlarının gerçekten canlandığını görecekler.

Yaş: 4+

Parça Sayısı: 103

Ürün Barkodu: 5702016618846 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)