5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Friends Kuaför Salonu 41391

Marka
Stok Kodu : M198539

  Tükendi!  

Lego Friends Kuaför Salonu 41391

Arkadaşlarınızla buluşmak ve dedikoduları salonda paylaşmaktan daha iyi nerede? Bu oyuncak saç şekillendirme seti, yaratıcı oyun için senaryolarla doludur. Hayal gücünün kıvılcımlanmasını sağlamak için oyuncak saç kurutma makinesi ve oyuncak peruk gibi bir dizi sevimli kuaförlük oyuncak salonu aksesuarı var.

LEGO® Friends Heartlake City Kuaför Salonu (41391) ile çocuklar müşteriyi veya stilisti rol oynayabilir - yapılması gereken çok sayıda çılgın kesim var. Aksiyon istasyonları Harika ayrıntılı istasyonlar, çocukların mini bebek figürlerinin taklit kuaförde ilerlemesini görmelerini sağlar.

Sevimli özellikler arasında kabuk şeklindeki bir lavabo, saç kesme sandalyesi, şekillendirme istasyonu ve kasa bulunmaktadır.

Hacimsel talimatlar Tüm LEGO setleri çok basit basılı talimatlarla gelir, ancak Heartlake City Kuaför Salonu tamamen gelişmiş bir bina deneyimi sunar. LEGO Life uygulamasını indirin ve yakınlaştırma, döndürme ve 'hayalet' modlarına erişmek için Talimatlar PLUS'a gidin. Dijital çağ için inşa ediyor!

Yaş: 6+

Parça Sayısı: 235

Ürün Barkodu: 5702016618785 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)