5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Friends Köpek Kurtarma Bisikleti 41738

Marka
Stok Kodu : MM19754105

  Tükendi!  

Lego Friends Köpek Kurtarma Bisikleti 41738

6 yaş ve üzeri evcil hayvan seven çocuklar, bu LEGO® Friends Köpek Kurtarma Bisikleti (41738) oyuncak yapım setiyle sınırsız rol oyunu macerasının keyfini çıkarabilir.

İzci lideri Aliya ve küçük arkadaşı Victoria ile Heartlake City’de kayıp yavru köpeği arayabilirler.

Çocuklar köpek kakası ve pati izi ipuçlarına bayılacak! Bu harika oyun seti, önden ve arkadan açılan, çıkarılabilir bir römorka sahip bir köpek kurtarma bisikleti içerir.

Ayrıca bir bankın ve açıldığında kayıp yavru köpeğin ortayaçıktığı bir çalının olduğu küçük bir park sahnesi ile çocukların köpeği bulmasına ve ona bakmasına yardımcı olan aksesuarlar bulunur.

6 yaş ve üzeri çocuklar için evcil hayvan bakımı oyunları | Evcil hayvan seven çocuklara, defalarca köpek kurtarma operasyonları yapabilecekleri bu LEGO® Friends Köpek Kurtarma Bisikleti (41738) oyun setiyle bir ödül verin.

Hikaye anlatan bir set | Açılan ve çıkarılabilen römorklu bir bisiklet, ayrıca bir bankın ve kaldırıldığında kayıp köpeğin ortaya çıktığı hareket eden bir çalının olduğu bir park sahnesi içerir.

Aksesuarlar ve daha fazlası | Aliya ve Victoria mini bebekleri, yavru köpek karakteri, köpek için yiyecek ve su, dürbün, kask, kemik, kaka, çöp tenekesi ve poster gibi aksesuarlarla birlikte gelir.

Arkadaşlarla yaratıcı oyunlar | Çocuklar için bu eğlenceli hediye, küçük model severlerin evcil hayvanı bulup bakımını yaparak mahallede arama kurtarma görevlerini canlandırmalarına olanak tanır.

Küçük hayvanseverlere bir ödül | Bu LEGO® Friends köpek bisikleti ve römork seti, 6 yaş ve üzeri hayali oyunları seven çocuklar için eğlenceli bir doğum günü, yılbaşı veya sıradan bir gün hediyesidir.

Güzel bir ödül | Bisiklet ve römork setinin yüksekliği 8 cm, uzunluğu 14 cm, genişliği 4 cm’dir.

Model yapmanın yeni bir yolu – LEGO® Builder uygulaması, size sezgisel yapım yolculuğunuzda yol göstersin. Setleri kaydedin, ilerlemenizi takip edin ve modelleri yaparken tam resmi görmek için 3 boyutlu olarak yakınlaştırın ve döndürün.

Yeni nesil Heartlake City – Ocak 2023’te genişleyen LEGO® Friends evrenine, daha fazla rol yapma macerasına ilham vermek için yeni karakterler ve yeni mekanlar eklendi.

Önce güvenlik – LEGO® Friends yapım parçaları, katı global güvenlik standartlarını karşıladığından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.

Parça Sayısı: 125