5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Friends Köpek Bahçesi 41396

Marka
Stok Kodu : M198544

  Tükendi!  

Lego Friends Köpek Bahçesi 41396

Küçük çocuklar, LEGO® Friends 'Mia rol yapma ve sevimli Puppy Playground oyuncak oyun seti (41396) ile sevimli köpek figürleri Cookie ve Coco'yu önemsemeye saatler boyu eğlenecekler. 4 yaşından büyük hayvan seven çocuklar için en iyi hediye oyuncak, LEGO köpek figürleri için bir slayt, kaykay ve atlıkarıncaya dönüş, ayrıca yaratıcı oyun kıvılcımları için çeşitli eğlenceli oyuncak aksesuarları içerir.

4+ hoş geldiniz! Çocuklar için bu 4+ köpek oyuncak, okul öncesi ve gençlerin LEGO tuğlalarıyla inşa etmeyi öğrenmeleri için eğlenceli bir yoldur. LEGO slayt, binayı basitleştirmek için bir Başlangıç ​​Tuğla tabanına sahiptir.

Oyun seti, ilk kez inşaatçıların bile kendi başlarına modeller oluşturmasına ve büyük bir güven artışı elde etmesine yardımcı olmak için inşa edilmesi ve oynaması için takip edilmesi kolay kılavuzlar içerir.

PLUS Çocukların inşa deneyimine katkıda bulunmak için, Talimatlar PLUS çocuklar için bu köpek oyuncak için ücretsiz LEGO Yaşam app mevcuttur. Bu dijital interaktif kılavuz, çocukların LEGO tuğla modellerini oluşturmalarına yardımcı olmak için yakınlaştırma ve döndürme görüntüleme araçlarına sahiptir. Bu inşa etmek için harika bir yol!

Yaş: 4+

Parça Sayısı: 57

Ürün Barkodu: 5702016618839 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)