5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Friends Kaplumbağa Koruma Aracı 41697

Marka
Stok Kodu : ND0448

  Tükendi!  

Lego Friends Kaplumbağa Koruma Aracı 41697

Çocuklar LEGO® Friends Kaplumbağa Koruma Aracı (41697) setiyle eğlenceli kurtarma oyunlarının keyfini çıkarabilir. 6 yaş ve üzeri küçük kahramanları, LEGO Friends Emma’nın yavru kaplumbağayı yengeçten kurtararak günün kahramanı olmasına yardım edebileceği beklenmedik bir sürpriz oyuncakla sevindirin.

İstediğiniz zaman kurtarma eğlencesi için ATV

Kaliteli ve dayanıklı LEGO yapım parçaları birbirine takılarak, kurtarma ekibinin hayvanların bakımını yapabileceği, römorku çıkarılabilen, sürülebilen bir oyuncak ATV’yi oluşturur. Bu koleksiyonluk oyuncak ayrıca aksiyon dolu hikaye anlatımı için havalı bir sörf tahtası içerir. Çocukları gittiğiniz yerde eğlendirecek bir oyuncağa mı ihtiyacınız var? Kompakt oyuncak ATV, her zaman eğlence sağlamak üzere çantaya atmak için mükemmel boyuttadır.

Hayvan sevgisi

Hayvansever çocuklar, bakım oyunlarından keyif alan çocuklar için harika bir doğum günü hediyesi olan, 3 hayvan karakter içeren bu LEGO Friends oyuncağına bayılacak. Erkek ve kız çocukları, en iyi arkadaşlarıyla birlikte ilgi alanlarını keşfedebilecekleri popüler Heartlake City oyuncaklarıyla tanıştırın.

Çocuklar için günü kurtarma oyunu – Kaplumbağa kurtarma oyuncağı, yaratıcı aksiyonlu hikaye anlatımına ilham verir ve hayvan bakımı oyunlarından keyif alan hayvansever çocuklar için yaratıcı bir hediyedir

Maksimum değer için bir sürü parça – LEGO® Friends Kaplumbağa Koruma Aracı (41697) bir kurtarma ATV’si, sörf tahtası, LEGO Friends Emma dahil 2 mini bebek ve 3 hayvan figürü içerir

Parça Sayısı: 90