5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Friends Kanal Tekne Evi 41702

Marka
Stok Kodu : S28910

  Tükendi!  

Lego Friends Kanal Tekne Evi 41702

LEGO Friends Kanal Tekne Evi ile çevreye önem veren 7 yaş ve üzeri çocukları mutlu edin. Mia mini bebek oyuncağının ve arkadaşlarının eski bir tekneyi restore etmelerine ve yiyecek yetiştirmelerine yardım etmeye bayılacaklar.

Hayal gücüne yelken açın!

Çocuklar için bu yaratıcı doğum günü hediyesi, özelliklerle dolup taşıyor. Güvertede sebze ve meyve kutularıyla bir bahçe, bir elma ağacı ve ışıklarla süslenmiş bir oturma alanı var. Çocuklar ayrı bir iskeledeki tezgahta ürünlerini satabilir. Güverte çıkarılabilir ve menteşeli yan tarafı açıldığında kapkek yapmak için bir mutfağı, uyuma alanı, odun sobası, oyun konsolu, güneş panelleri ve banyosu olan bir kabin ortaya çıkar.

Model yapmanın eğlenceli bir yolu!

Bu set, dijital bir yapım rehberiyle birlikte gelir. LEGO Yapım Talimatları uygulamasındaki bu rehber, çocukların eserlerini bağımsız bir şekilde yapmaları için yakınlaştırma ve döndürme araçlarına sahiptir. Erkek ve kız çocukları, tıpkı kendileri gibi karakterlerle birlikte çevreye ilgilerini paylaşabilecekleri LEGO Friends Heartlake City’ye götürün.

Parça Sayısı: 737