5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

LEGO Friends Evcil Hayvan Sahiplenme Kafe’si 41699

6 Yaş ve Üzeri Çocuklar için 3 Evcil Hayvan İçeren Oyuncak Yapım Seti (292 Parça)
Marka
Stok Kodu : S29501

  Tükendi!  

LEGO Friends Evcil Hayvan Sahiplenme Kafe’si 41699

Çocukların LEGO® Friends Evcil Hayvan Sahiplenme Kafe’si (41699) koleksiyonluk oyuncağıyla hayvanlara bir ev vermesine yardım edin. 6 yaş ve üzeri hayvansever çocuklar, Priyanka’nın terk edilmiş hayvanları kurtararak, hayvanların bakımını yapıp oynayabilecekleri sahiplenme merkezine getirmesine yardım edin. Olivia’nın eve götürmek için bir evcil hayvan seçmesine yardım etmekten keyif alacaklar.

Oyun başlatıcılarla dolu

Bu yaratıcı oyun seti, saatlerce eğlenceli hikayeler sağlamak için çocukların hayal gücünü harekete geçirir. LEGO Friends karakterlerinin hayvanlarla bağ kurabileceği bir kafe ve açık havada oturma alanı, ayrıca rahat bir resepsiyon alanı var. Çocuklar kurtarma bisikletini şehirde sürerek terk edilmiş evcil hayvanları arayabilir ya da hayvanlara spor salonunda egzersiz yaptırabilir. Oyuncak hayvanların istedikleri gibi girip çıkabilmeleri için sevimli bir evcil hayvan kapısı bile var!

Dijital çağa uygun yapım

Çocuklar, LEGO oyuncakları ile yeni tanışanların bile kendilerini usta model yapıcıları gibi hissetmesini sağlayan, gerçek hayatta yönlendirmeli bir yapım deneyimi için modeli özel hayalet modunda yakınlaştırmak, döndürmek ve görüntülemek için LEGO Yapım Talimatlarını kullanabilir.

Hayvansever çocuklara hediye mi arıyorsunuz? – LEGO® Friends Evcil Hayvan Sahiplenme Kafe’si (41699), evcil hayvan oyuncaklarını ve hayal güçlerini zorlayan oun setlerini seven çocukları mutlu etmek için tasarlanımştır

Özelliklerle dolu – Bu evcil hayvan oyuncağı, çocuklar için 2 mini bebek, 1 köpek, 1 yavru köpek ve 1 yavru kedi oyuncağı, bir kurtarma bisikleti, hayvan sahiplenme merkezi ve hem içeride hem dışarıda oturma alanı olan bir kafe içerir

Oynamanın pek çok yolu – Çocuklar LEGO® Friends Olivia ile şehirdeki evcil hayvanları kurtarabilir, merkezde bakımlarını yapabilir, yiyecek ve içecek servis edebilir ya da evcil hayvanları yeni sahipleriyle tanıştırabilir

Orijinal özelliklerle dolu – ‘Adopt me’ (Beni sahiplen) levhası, biberon, hayvan banyosu ve sahiplenme mektuplu kutu gibi yaratıcı detaylar, çocukların sınırsız evcil hayvan bakım hikayeleri icat etmesine yardımcı olur

6 yaş ve üzeri çocuklar için yaratıcı doğum günü hediyesi fikri – Bu hayvan oyun seti, hayvan bakım oyuncaklarıyla oynamayı seven erkek ve kız çocuklarını büyüleyecek.

Çocuk odalarını canlandırın – Yüksekliği 13 cm, genişliği 22 cm olan bu yaratıcı hediye, merkezin çatısındaki büyük köpek ve kedi levhası sayesinde ideal bir sergileme modelidir.

İnteraktif talimatlar – Dijital rehberler, yapımı ekstra eğlenceli hale getirir. LEGO® Yapım Talimatları uygulamasındaki sezgisel yakınlaştırma ve döndürme araçları, çocukların modeli yaparken görselleştirmelerine yardımcı olur.

Sevgi dolu oyun setleri – Çocukları, birbirine yardım etmenin önemini öğrenebilecekleri ve tıpkı kendileri gibi mini bebek karakterleriyle tanışabilecekleri LEGO® Friends setleriyle tanıştırın.

Kaliteli bir set – Dayanıklı, birbiriyle uyumlu ve her seferinde güvenle birleştirilebilen LEGO® Friends setleri, titiz sektör standartlarına uygundur.

Güvenlik garantili – LEGO® parçaları, katı global güvenlik standartlarını karşıladığından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.

Parça Sayısı: 292