5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Friends Dondurma Arabası 41389

Marka
Stok Kodu : M198538

  Tükendi!  

Lego Friends Dondurma Arabası 41389

LEGO® Friends Ice Cream Cart (41389) ile küçük inşaatçıların sıcak bir günde soğuk yiyeceklerin tadını çıkarmasına izin verin. Bu dondurma oyuncak seti, yaratıcı mix-and-match lezzet eğlencesi için kepçe, koni ve buzlu şeker üstleri ile birlikte gelir.

Çocuklar, lezzetli donmuş ikramlarını satmasına yardımcı olmak için LEGO® Friends Stephanie mini bebekle arkadaş olabilirler. Ve bu dondurma arabası, hareket halindeyken yaratıcı eğlence için bir çantaya girecek kadar temiz.

Tekerlekler için tüm hisler Çocuğunuz araçlardan hoşlanırsa sevimli arabaya ve LEGO scooter'a aşık olurlar. Araba, daha dinamik bir oyun deneyimi için scooter'dan çıkar. Bu LEGO seti, çocuklar Stephanie'nin bir sonraki yere nereye gideceğine karar verirken yaratıcı oyunların tanıtımına da yardımcı olur.

En iyi zamanlar en iyi arkadaşlarla geçirilir LEGO Friends setleri, gençlerin arkadaşlarıyla ve sevimli LEGO evcil hayvanlarıyla takılmak için rol oynamalarına izin verir!

Tüm LEGO setleri, takip edilmesi kolay basılı talimatlarla birlikte gelir, ancak bu aynı zamanda Talimatlar PLUS! LEGO Life uygulamasındaki yakınlaştırma, döndürme ve görselleştirme modlarını kullanarak, küçük çocuklar bile usta inşaatçılar gibi hissedecek!

Yaş: 6+

Parça Sayısı: 97

Ürün Barkodu: 5702016616750 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)