5,0 (0)

Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Lego Duplo Oyun Odası 10925

Marka
Stok Kodu : M198516

  Tükendi!  

Lego Duplo Oyun Odası 10925

LEGO® DUPLO® Oyun Odası, yaratıcı rol yapma olanakları ile doludur. Ev şeklindeki kutu bile oyun deneyiminin bir parçasıdır. Modern renkler, harika özellikler ve ayrıntılı karakterler ile genç beyinler ve küçük eller saatlerce meşgul olacak ve eğlendirilecek!

Yeni yürümeye başlayan çocukların eğitici gelişimsel oyuncakları Çocuklar oyun odasında bir erkek ve kıza katıldıklarında ince motor becerilerini ve rol yapma hayali hikayelerini geliştirirler. Oyuncakların hayali okul alanı, temel okul öncesi öğrenme için bol bol fırsat sağlar.

Oyuncaklar, dondurma, hediye ve balonlarla kutlanacak bir doğum günü bile var. Ebeveynler ve bakıcılar bina ve oyun zamanı eğlencesine katıldıklarında, küçüklerinin değerli gelişimsel kilometre taşlarını paylaşırlar.

LEGO DUPLO yaratıcı çocuk oyun setleri çocuklar için hediye taklit açık uçlu oyun koymak, kendini ifade etme ve küçük ellere öğrenme. Bebekler ve okul öncesi çocuklar için bu eğitici oyuncaklar, rol yapma oyunu, ilişkilendirilebilir karakterler ve yaratıcı bina yoluyla öğrenmeyi teşvik eder.

Yaş: 2+

Parça Sayısı: 17

Ürün Barkodu: 5702016618143 (Asortili ise farklılık gösterebilir.)